Idag kan det nog bli varmt

15,6 grader just nu och himlen är mest blå. Lite moln som är på väg bort så idag kan det nog bli riktigt varmt om solen får vara framme. Har ju haft 20 grader och dryga det dom senaste dagarna men molnigt.

Igår fick jag ett mail av min mamma…hon och mormor har redan bokat den årliga septemberresan 😀 Mycket glädjande nyheter!

Idag ska Alex iväg på utflykt. Tror dom ska besöka kommunen eller nåt sånt. Glaset har han fortfarande inte fått med sig hem. När jag frågade igår svarade han…Nä mamma. Kanske en annan dag. Du få vänta.

2-pack Kinderägg ska han oxå ha med sig idag. Ska bli kul att höra vad dom ska göra med dom. Äta antagligen men mer? Räkna? Lättare än med mannagrynen 😉

Igår kväll hade jag tankar på att ställa alarmet och gå upp för att se hockeyn. När alarmet ringde 02.30 stängde jag fort av det, vände mg om och sov vidare. Va ju Tyskland dom spelade mot och den matchen ska dom vinna vilket dom gjorde. Kanske kan hålla mig vaken när dom riktigt spännande matcherna kommer.

God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

36 Responses to Idag kan det nog bli varmt

 1. jenfan75 says:

  Ja jag hade täönkt ställa klockan jag ocså. Men det blev inte av överhuvudtaget.

 2. Hebbe says:

  Mors,,ska vi byta väder?? i går var ingen höjdardag i Vancover,,det blev bara 2-0 mot tyskarna,Anna fyra i sprinten,,curlingen gick ju bra..Nähä inget konstnärligt glas ännu..Haé Kram.

 3. Anna says:

  Kul me besök, jag kommer också, haha.

  kul att vi vann inatt men de var väl klart., du får gå upp till nästa match.
  Ha en bra dag i värmen! Anna

  • Kison says:

   Ja hade dom inte vunnit mot Tyskland hade jag inte kollat vidare. Nästa match är imorn kl 21 svenkt tid (22 här) så det ska jag väl kunna hålla mig vaken till och se OM jag kan hitta var jag kan se det. Eurosport visar inte matchen och svt world har inte rättigheterna och svt webtv är stängt för oss utanför sveriges gränser 🙁

 4. Gun says:

  Vad skönt med finväder!

  Godmorgon!

 5. Ia says:

  Det är förmodligen trist att få dessa dagliga rapporter om vädret hemma i Svedala men det är bara för att Du ska förstå hur avundsjuk jag är på Dig…för nu har jag fått nog av snö…men…då talar de om på radion att idag ska vi få ytterligare 15 cm…tjohooooo *not*

  Om jag inte hade mina pensionärer idag så skulle jag nog ha gått ner under täcket igen och drömt om tjugo graders värme 😉

 6. Lotta J says:

  Tjollahoppp!
  Åååh vad härligt med vår-väder! Här snöar det som 17 och runt -10…brrrr…
  kanske ska Alex göra bakpulver-bomber av de gula plastäggen inuti Kinderägget, men först måste de ju äta upp chokladen!!:)

 7. Rickard says:

  Jag kikade lite på damkronorna, tills jag var tvungen att byta till en annan kanal. På en annan kanal visade de nämligen en dubbad och ”väldigt” intressant dramafilm från 70-talet, ja i jämförelse med Canada-Sverige mötet så var filmen fruktansvärt spännande, tyvärr:-/

 8. Stattinskan says:

  … inte alla skolor som har godisätande på schemat ;-D
  Kramar

 9. Ama de casa says:

  Gomorron!
  Dom verkar ha bra fantasi på den där skolan – mycket varierande saker att ta med.
  Men jag undrar om alla kinderäggen kommer att överleva hela vägen fram? Det är kanske därför dom ska ha två 😉

  • Kison says:

   Haha ja men vad dom gjort med dom idag vet jag inte. Frågade Alex men han sa att dom inte gjort något. Att förknarna tog dom. haha dom kanske va sugna ;.)

 10. Linda says:

  Va nog hit era moln kom för va så soligt och fint tidigare men har ändå ca 15 grader så är skönt så nu hoppas jag våren är här hos oss me! 🙂

  • Kison says:

   Ja vi va trötta på dom här så vi skickade dom västerut. Till dig hamnade en del och några hos Ama de casa i Spanien 🙂 Ni behöver inte skicka tillbaka dom.

 11. Carola says:

  Själv får jag en vansinnig klåda av sport….kraftigt allergisk…;)…det enda jag kan tänka mig att titta på är en hockeymatch mellan Sverige-Finland..blir liiite svårt när man håller på båda lagen..(nope, jag är inte finne, men gillar finnar hihihi)

  • Kison says:

   Man kan inte hålla på båda lagen. Bestäm dig 😉
   Då får du va vaken på mån kl 6 för då spelar tre kronor mot de finska lejonen.

 12. Sita says:

  Inte orkade jag heller se hockeyn. Ha det gott. Här håller kylan i sej. Kram

 13. Isabella says:

  Det låter så underbart att temperaturen börjat stiga till över 20 graders strecket. Jag får snart sluta följa din blogg, hur skall jag annars klara vintern och kylan här hemma i kalla Sverige? Publisera gärna lite mysiga bilder av Alanya, det är du så bra på annars, tack för en underbar blogg!

 14. Ama de casa says:

  Hoho? Är du på Facebook och härjar nu igen?
  😉

 15. Ama de casa says:

  Jag har en liten fråga till dig… Hos mig verkar wp slumpa iväg kommentarer till skräppost med jämna mellanrum. Olika folk hela tiden, så den mobbar inte någon särskild person.
  Händer det hos dig också?

  • Kison says:

   Har hänt några gånger ja men det har alltid varit samma personer (2 st). Vet inte om fler men ibland kan det komma in 50 spam på några minuter och dom kollar jag inte ens. Kommer det däremot en då och då kollar jag och då har det varit en jag normalt godkänner.

 16. Hanna says:

  Härligt med sol!! Här har jag gått utan jacka för första gången och på scandilunchen satt vi även ute för första gången! Häääärligt va ordet:)

 17. Carola says:

  hm…måndag kl 6 ÄR jag ju vaken…men på JOBBET!..attans!

 18. Maria says:

  Vilka roliga ideer er skola verkar ha, önskar att skolan varit lika rolig här då hade man kanske sluppit skoltrötta tonåringar nu…

Kommentera