Oj så aktiv…

…jag är på bloggen! Skyller på facebook där jag fastnar hela tiden. Har fått kontakt med gamla vänner från gymnasietiden så vi sitter och pratar massa minnen. Tänk att det som va så coolt då kan vara så töntigt nu 😉

Igår va jag ute på en riktigt långpromenad och det va så skönt. Gick ”strandpromenaden” på Kleopatrasida och såg en snubbe bada…brrrr. En aning för kallt för det enligt mig. På em sen och hela kvällen kände jag mig frusen och inte alls pigg. trodde jag va på väg att åka på nåt mn idag mår jag bra. Somnade redan kl 22. Va nog bara inte bra att chocka kroppen så med en sån promenad.

Alex kom bara hem målade händer men inget glas. Dom fick inte med sig glasen hem då dom inte torkat. Nu en sväng in på fb sen göra lille herren klar för skolan.

God morgon!

This entry was posted in Alex skola, Bloggvärlden. Bookmark the permalink.

33 Responses to Oj så aktiv…

 1. kloppan says:

  godmorgon.
  jag har inte orkat engagera mig i FB. vi får se när det blir av

  • Kison says:

   Sa jag oxå för drygt 2 år sen. Vägrade gå med och höll mig undan nåt sen föll jag för grupptrycket och nu är jag fast där 😉 Är en periodare när det gäller fb. Just nu fast sen ibland går jag inte in på flera veckor.

 2. Hebbe says:

  Mors,,Jaha,du sitter oxå fast i ansiktsboken,som så många andra,,men visst är det ett fantastiskt kontakt medium.Ja då får du vänta på glaset nån dag till.Haé Kram.

 3. Malın says:

  Hihihi du är fast i facebook träsket!!! Kram och god morgon!

 4. Anna says:

  Godmorgon! facebook är kanon, har fått kontakt med många gamla ungdoms och jobbarvänner, kul o prata gamla minnen.
  Skönt de låter med strandpromenad! Kram Anna

 5. Stattinskan says:

  Nä, se där … nu är det bevisat … Det är INTE bra med motion 😀
  Gomorron 🙂

 6. Ama de casa says:

  Så det är där du är, jag undrade just 🙂

  Här är det också folk som har badat – men inte på senaste veckan för nu har det varit svinkallt, grått och regnigt.

 7. Ia says:

  Facebook är livsfarligt!!!

  Jag vägrade att engagera mig i Fejan under lång tid och det borde jag ha fortsatt med 😉 Men precis som Du säger så är det faktiskt ett kanonställe att knyta både nya och gamla vänskapsband!
  Skriver lustigt nog om det i min blogg idag 😉

 8. attis says:

  Hallå vännen. Det är många som fastnat på facebook. Till och med mamma som är 73 år. Själv har jag lämnat. Hoppas allt är bra med er . Här är det kallt och snuvigt. Vill gärna ha sommar nu Bums. Ha det bäst.
  Kramen

 9. ansepanse says:

  jaså, är det på facebook du håller hus, jag har undrat lite 😀
  kramar

 10. Sita says:

  Hej du får lägga till mej på FB med om du vill. Kram

 11. Carola says:

  Hahaha..ja FB är ”hemskt”….;)..man loggar in när man vaknar o loggar in när man kommer från jobbet..märkligt…förstår itne vart dammtussarna kommer ifrån plötsligt…;)..FB är ett gift…men kul är det!!

 12. Linda says:

  Hahaha ja visst är det kul att hitta gamla vaänner! Jag hittade en gamla klasskompis som flyttade efter mellanstadiet! Var riktigt kul att prata 🙂

 13. Em says:

  Jag vågar inte ens kolla upp vad Facebook är.. 😀

 14. nettan says:

  finns det en logga ut knapp på fb?????

 15. Maria says:

  FB är ju helt otroligt jag har fått kontakt med släktingar både i Australien och USA samt med en massa gamla kompisar… Sen har dom startat ett par roliga sidor som heter ung i Arvika en är 1965-1975 och en är 1975-1985 där har jag hittat massar av roliga bilder på folk som man känner och känner igen från förr….

 16. sofieialanya says:

  Ja man blir fast!! Snart kanske du också börjar med Farmville HAHA!!!

  Ha det så härligt i solen, kram

  • Kison says:

   Nä där går fan gränsen. Inget famville eller maffiawars eller fiskar och akvarium hit och dit. 😉 Är ist ett fan av alla som skiter i era farmer och fiskar 😀

 17. Mollan70 says:

  Även här varvas det med FB

Kommentera