Vem släckte??

Vem släckte den gula lampan för oss? Mörk hotfull himmel vaknar vi till denna morgon, 10.8 grader. Typiskt bara för att vår tvättkort är full och inte visar vädersajterna några glädjande rapporter. Regn och åska i flera dar.

Nu över till Melodifestivalen som jag och säkert många med mig kikade på igår. Vad tyckte ni? Själv tyckte jag inte det fanns en enda bra låt.

Oj, vad positiv jag låter denna morgon. Kan tro jag vaknat på fel sida 😉 God morgon!

This entry was posted in Musik, Väder. Bookmark the permalink.

22 Responses to Vem släckte??

 1. Hanna says:

  Huuu samma väder här:( Fast jag hann tvätta lite igår! har inte kollat in melodifestivalen men ska kolla in den på nätet om det går och solsidan har jag inte heller hunnit med. Passar ju bra i detta tråkväder… Hoppas ni hittar på nått mysigt hemma:)

 2. Sita says:

  God morgon. Samma här ingen bra låt. Kramar

 3. Hebbe says:

  Mors..Ja det slog om till kallare,hoppas det vänder igen.Såg på prognosen för östra medelhavet att det såg tjockt ut.
  Jag fastnade för Jessicas lugna ballad,annars var det mest skräp,,Haé Kram.

 4. Stattinskan says:

  Jag tittar inte på Melodifestivalen … och det var kanske tur? ;-D
  SVAR: Misstag var det knappast. Någon hade tagit smutsig tvätt från en annan som tvättade samtidigt och lagt i min kasse …

 5. Ama de casa says:

  Dolphs låt var bra – synd den var utom tävlan 🙂

 6. Bettan/Caligo says:

  Godmorgon!
  Den gula lampan är här idag -8 så det är en fin dag. Melodifestivalen tycker jag inte om, men Han tycker om det, så han tittar och han sa att rätt låt vann med Salem Al Fakir. Ska nu iväg och jobba, här är det bristvara på skidor och thermobyxor nu. otur för kunden för det är snart sportlov. Kramis

  • Kison says:

   Är inget jätte fan av det heller men kul att småkolla i brist på annat.
   Ja det är ju illa om det tar slut just nu men det har väl varit bra försäljning på det i år. Köpte själv skidbyxor för första gången på flera år.

 7. Jessica says:

  Hej!
  Vi kikade lite melodifetsivalen, men Nej inga bra låtar detta år.

  Jag tror bestämt solen tog sig en tur till Sverige, för här lyser den då såfint 😉

 8. kloppan says:

  hur kommer du åt youtube förresten?

 9. Diana says:

  Haha, det är väl inte fel att vakna med ett gott humör trots dåligt väder! Hoppas att ni får en mysig söndag.

 10. jenfan75 says:

  Här har vi haft sol hela helgen och varmt har vi haft med=)

 11. Mollan70 says:

  Jag strö tittade bara. Fick telefonsamtal i från Tyskland under programmet och eftersom jag inte kan tyska fick jag ta fram min knaggliga engelska. Då är det svårt att koncentrera sig på melodierna. =)

Kommentera