Saknar ord…

Fy f*n säger jag bara för detta.  Bästa straff dom kan få är att använda samma metod men tyvärr kommer dom väl komma ganska lindrigt undan. Vill vi ha in detta land i EU? Inte jag…(Även om det skulle underlätta för oss)

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

26 Responses to Saknar ord…

 1. lindiloo says:

  Usch, fy fan. Jag finner inte heller några ord. Kan inte fatta att det pågår. Nä, jag får hålla med. De kommer inte ha en chans att bli medlemmmar i EU, no way!!! Vidrigt!!!

 2. Anna says:

  De är hemskt, stackars tjej, läste detta igår. Undras hur många fall som man inte vet om. Ha de bra! Kram Anna

  • Kison says:

   Säkert många fall man aldrig hör talas om. är nog tyvärr vanligare än vi tror men det börjar ju komma fram och upp till ytan mer och mer och det är bra att omvärlden får veta.

 3. Diana says:

  Ja, usch.. jag läste om det med. Men jag är emot dödsstraff. Eftersom man inte vet vad som händer efter döden så är det ju inte säkert att det blir ett straff. Nej, låt livet vara grymt mot dem istället. släng ner dem i en fuktig källare och låt de leva på möglat bröd….

 4. Lena says:

  Så fruktansvärt sorgligt så jag vet inte vad……och de som inte gillar Turkiet får vatten på sin kvarn. Förstör så mycket så fy tusan!

 5. Gun says:

  Usch, vad hemskt! Fruktansvärt.

 6. Jessica says:

  Men fy helvete säger jag. Lås in fanskapen i en källarhåla nånstans utan mat och vatten så dem får lida. Och sen kasta bort nyckeln.
  Eller ännu bättre som du sa, att låta dem få uppleva samma död som flickan.
  Usch att folk ens kan tänka tanken att göra en sådan grej. Det är för mig helt obegripligt…
  Ja man börjar ju undra om vi vill ha in dem i EU!

  • Kison says:

   Ja dom svinen skulle begravas levande. Så som detta landet är just nu ska dom inte med i EU. Dom har alldeles för mycket som måste ”fixas” till först.

 7. Jo men samtidigt så har ju Tyskland gått in i EU och var det inte där någon man höll sin dotter inlåst och fick en massa barn med henne. Eller var det Holland?
  Sedan så finns det ju dårskap överallt, människor dödar människor i Sverige med av olika anledningar.
  Jag grät nästan när jagsåg detta på tv nyheterna igår och var såå upprörd, men vi kan inte ta alla under samma kam.

  • Kison says:

   Nä jag tycker lika illa om allt sånt oavsett var i världen det sker. Det har inte bara med Turkiet att göra. Eller jo till viss del för detta va sk hedersmord vilket inte gubben i tyskland va. Han va (är) ju sjuk. Det är iofs denna pappa och farfarn oxå som levande begraver henne för att hon har för många manliga vänner sen att dom ofta kommer undan det med ganska lindriga straff.

 8. Sita says:

  Detta är ju hemskt. Kram

 9. Carola says:

  Ja fy fan vad vidrigt..
  men som jag fattat det så är det ju inte direkt accepterat av alla i Turkiet heller eller i andra länder där sånt som hedersmord förekommer. Utbildning är väl det som behövs och klara lagar om vad som är tillåtet. Tyvärr skyller många på religon men det handlar inte om religion i de fallen..det handlar om inrutade släktseder och skam inför äldre familjemedlemmar..

  Så fruktansvärt!.Stackars flicka!

  • Kison says:

   Nä det är ju fler som inte accepterar det. Dom flesta tycker precis som vi att det är vidrigt. Dom som drar skam över sig är ju dom som utför morden enligt mig.

 10. Jenfan75 says:

  Nä fy för dessa. Vad finns det för knäppgökar i denna värld.=( stackars tjej.

 11. kloppan says:

  det är hemskt. jag håller med dig i detta fall; ett öga för ett öga..

 12. kristina says:

  Hej Kina! Länge sedan jag var här. Nu ska jag försöka bli lite ”bättre” på att höra av mig. Jag läste också om detta och blev så ledsen. Tänkte på paniken denna unga flicka måste ha känt när hon förstod vad som skulle hända! Hur rädd och ensam hon måste ha varit! Var i hela helvetet är mammorna en sån här gång!?!?!? De hade ju fått ta ihjäl mig först, för att komma åt min dotter!!! Nej, du har rätt, med all respekt, men Turkiet ska INTE in i EU!!! Det är alltid kvinnan som ska straffas, HUR ska vi kunna ändra på det?!?! kram kram

  • Kison says:

   Mamman vågar väl inte göra ett smack eller så vet hon inte om vad som är på gång. Ja fy, den paniken och skräcken hon måste känt tjejen får mig att måilla bara jag tänker på det.

 13. Pembe says:

  Har du inte kunnat godkänna mina tidigare kommentarer än?

Kommentera