Den gula…

…lyser från en klarblå himmeln idag igen. Blir ett besök till lekparken.

God morgon!

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

22 Responses to Den gula…

 1. Ha en härlig solig fredag
  Kram M

 2. Hebbe says:

  Mors,,det kan kanske bli en skaplig dag här oxå.
  -4,0 just nu,,och ingen snö på gång,hör jag på radion..Ha en skön dag i solen..Kramen.

 3. Hanna says:

  Tack för receptet blir perfect till sommaren när det är varmt;) Just nu är jag på jakt efter en cheescake man bakar i ugnen, du har inget sånt recept?

 4. Hebbe says:

  Nej inte vad jag känner till,det är bara sådant som har lite kraftiga kroppar som klarar att ligga i kaffesäckarna..men det kan komma nästan vad som helst,,kepsar,flaskor,pengar,smycken,verktyg,,allt mellan himmel och jord..tur att rensmaskinerna är effektiva..Kramen.

 5. Ska kika vad vi har för väder….
  Mja jag ser inget bara en bamse snö hög utanför *skrattar* shit kommer ta evigheter för allt att smälta….kramen och ha det bra!

 6. Pem says:

  Å va mysigt! Jag skulle gärna vilja få se den stora gula här oxå…….å har ca 5-10 plusgrader…….en riktigt go vår med andra ord…….istället så har vi -6,1 grader. De e inget kul längre……vintern blev så lång iår!
  Fast de e la dumt å klaga…..så jag slutar med de nu! haha
  Ha de bäst ida!!!

 7. kloppan says:

  godmorgon på dig. och jag ska besöka jobbet- ännu en gång denna vecka. skönt med hellg så man får sova lite ett par dagar

 8. Stattinskan says:

  Sol, sol, sol och mogna apelsiner … Snö, snö, snö här … men inte är jag ett dugg avundsjuk heller (håller fingrarna i kors) Kramar

 9. Ama de casa says:

  Här har vi också fått tillbaka solen, fast himmlen är inte klarblå. Lite skyar har vi allt. Men det gör ingenting 🙂
  Ha en riktigt skööön fredag i parken!
  Kram

 10. Veiken says:

  Lugn, lugn. Tänk på blodtrycket! Jag måste väl spä på lite, men jag förstår dig fullkomligt!!!! Släpp in kvinnor i maktställningar, som kan tänka….ooouuppss nu får jag väl på tafesen, men jag är van! Kram

 11. Sita says:

  Hejsan. Vad avis vi blir som bor här uppe i snön. Kram

Kommentera