Avskuren från omvärlden…

…blev vi igår kväll igen några timmar då elen fösvann. Svepte över ett sånt rejält åsk och regnväder. Idag, just nu iaf är det hyfsat blå himmel, 11 grader och det ska bli mest sol lovar vädersajterna. Här hos oss är det vinstilla men fick precis ett meddelande på msn av Jessica där hon skrev…”idag får vi hålla i hatten eller klänga på lyktstolpar för fy vad det blåser”. Så hos henne ligger träden ner och här rör dom sig knappt. Vi bor i samma stad, inte så långt från varandra men det är svårt att tro när man hör hur det blåser hos henne och inget här.

Idag ska jag luncha med tjejerna på Crystal. Ska bli trevligt, va länge sen vi sågs allihop.

God morgon!

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

19 Responses to Avskuren från omvärlden…

 1. Kan tänka mig att det är några hushåll i vårt avlånga land som blivit av med strömmen också. Vädret utanför fönstret är inte så roligt alls.

 2. Tyvärr har jag inga känningar, så att den skulle komma ut enl planerna verkar inte så troligt. Jag får ta och gå i trappan hela dagen och reta upp den lill* så kanske den inte vill vara kvar där inne. haha

  • Kison says:

   Ja spring i trapporna så kanske det kommer igång. Rödvin ska få fart på det oxå men du behöver ju inte ta en hel flaska. kan ju inte komma berusad till förlossningen 😉

 3. Hebbe says:

  Mors,,ja Nescaffe är väl det bästa pulverkaffet,,men det är nog inte samma blandning kanske i Sverige som i Turkland,,,sen skiljer det på vattnet..Har provat lite olika pulverkaffen på Cypern,,men inget smakar bra..Haé Kramen.

 4. Hebbe says:

  Ja jag blev snopen i morse,,hade -16 i går kväll..ingen ordning på graderna,,men skönt att kylan gett sig,,ha en mysig stund med tjejerna sen idag.Kramen.

 5. attis says:

  Gomorron i stugan. Här har vi bara kallt. -15 idag.
  Trevligt att luncha med tjejerna. Ha det så skoj.
  Kramen

 6. Lisbeth says:

  God morgon…. har precis kommit till jobbet. Trodde knappt jag skulle komma fram. Snön har vräkt ner!! Såhär mycket snö har vi nog inte haft sen jag var liten…….. Ha en bra dag.. Kram

 7. kloppan says:

  godmorgon. trist att vara utan el
  kram

  • Kison says:

   Ja man blir en aning off men som tur är är det inte så kallt här på kvällar/nätter. är det det och man är utan el är det hemskt då man itne kan köra ac´n på värme. Blir svinkallt inne.

 8. Härär det full snö storm idag….
  Hoppas alltär bra!
  Kram

 9. Linda says:

  Assa stromlosa igen?! Va valdigt vilka ovader ni far 😛 Har har vi sol men ratt kallt ute, maste ha varit kallt i natt da det var is flackar ute idag nar jag gick ner till kontoret…brr!

  • Kison says:

   Ja när åskan går rakt över drabbas vi här uppe på höjden av strömavbrott. Åskan här är inte att leka med.
   Brr, hoppas den där kylan inte kommer hit även om jag hört att det ska bli frostnätter här framöver.

 10. Sita says:

  Hej. Snöstorm här. Men inte så många grader, men det blir ju kallare när det blåser. Ha det gott. Kram

Kommentera