Vi lever…

…men har inte gjort något idag värt att notera. Vädret är mycket opålitligt. Ena stunden regn och mörka moln sen klarnar det upp och himlen blir blå och solen skiner. Hinner typ göra sig redo att gå ut då mörknar det på och regnet kommer igen. Sånt tråkväder! Kollade bilder från förra veckan och denna veckan förra året. En hel del strand/lekparksbilder.

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

20 Responses to Vi lever…

 1. Em says:

  I Skåne är det snöoväder just nu. Märkligt, vi har haft snö sen innan jul, det har jag aldrig varit med om innan. (Har bott här i 17 år). Hoppas ni har haft en bra dag och att värmen kommer snart till er. Inbillar mig att mycket av det vanliga livet i Turkiet ”lever upp” när temperaturen är rätt.

  • Kison says:

   Ja vid sånt här väder är det dött. Finns inget att göra. Inte som i sverige där man kan göra massor vid dåligt väder men här är man så beroende av vädret.
   Läste på aftonbladet igår att det är oväder på väg in hos er.

 2. Jessica says:

  Äsch lite dåligt väder ska du väl ändå stå ut med 🙂
  Snart är det blååå himmel varje dag och en temperatur på en sådär 45+ =)

 3. Jessica says:

  Karina, går det och ändra den figuren som jag har när jag svarar här hos dig? Haha

 4. Ama de casa says:

  Hahaha! Jag har heller inte gjort nåt som var värt att notera – men jag gick längre tillbak i tiden än till förra året för att få till ett inlägg 😉

 5. Hanna says:

  Ja visst är det tråkigt! Vi har i alla fall tagit bilen på en liten tur till svärmor men inte så mycket mer:) Hoppas det ger med sig snart men vi har det i alla fall ganska varmt trots tråkigt väder;)
  Hoppas ni får en mysig kväll å hoppas jag kan hålla mig vaken till desperate house wifes! Som går så sent som 21:00!!! Ha ha vilken vekling man har blivit:)

 6. Anna says:

  Vi har också haft en slappardag, kom iväg på en promenad i allafall, sen data för oss båda. Lite tråkigt att vi inte har bil här i Stuttgart, vi är vana vi o ha de. Ha en bra kväll! Anna

 7. Sita says:

  Här har det inte blivit mer än mat o datorn sen jag kom hem. Kram

 8. Linda says:

  Verkar som ni har ungefar samma vader som oss nu. Inget roligt alls men an sa lange har det inte kommit natt regn iaf. Hoppas varen kommer pa riktigt snart.

 9. Carina says:

  Här är vädret pålitligt! Kallt och snö – precis som på vintern 🙂
  Kramen

 10. kloppan says:

  man kan inte vara nyttig jämt

Kommentera