16 grader…

…och tröttsamma moln har vi här denna morgon. Ser väldigt mörkt ut västerut.

Igår blev det inte mycket bloggliv. Alex va iväg med Hasan några timmar på dan. Kom hem med några Ben 10 figurer han fått som han sen satte mig i sysselsättning med att leka med honom (och wii såklart). Bakade kanelbullar gjorde jag oxå. Tycker inte jag gjort annat än att baka men det är en bra syssla när det är tråkigt väder. När det är fint blir det inte mycket av den varan. På kvällen fastnade jag med att kolla gamla filmklipp.

Vad denna dagen kommer erbjuda vet jag inte än.

Go´morgon!

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

28 Responses to 16 grader…

 1. Hanna says:

  Jo det va väldigt trevligt igår! och det blev väldigt sent. För mig i alla fall;) Nu finns bild uppe:) Ha en bra dag!

 2. Sita says:

  God morgoTrevligt med bakat i frysen. Här blir det mer mat i vår frys. Kram

 3. Hebbe says:

  Morsning..Ja det tycker jag oxå,,blir lite tomt när dom åker..
  Här fortsätter Vargavintern,,,,Haé Kram.

 4. Anna says:

  Godmorgon här i Stuttgart har de vräkt ner med snö, alla andra sover här så jag stter med datan i sängen, få smyga ner o duscha snart. Jobbigt när alla sover länge men dom är ju turkar 🙂 Ha en bra dag! Anna

 5. Stattinskan says:

  Jag hade inte heller nått vidare bloggliv i går … Här är också tunga moln … snömoln och dom har öppnat sig! Vi hade klass 1-varning i går … vägarna driver igen … Seg morgon, ”sjuken” vill fortfarande vara objuden gäst! Kramar

 6. Vicke says:

  då skiljer det ca 30grader just nu, här är det -14,7

 7. Fenixmona says:

  Godmorgon i stugan denna kalla söndag! Här har vi minus 15,3 grader just nu. Vi har ju över 30 graders skullnad, du och jag…Kramiz

 8. Ama de casa says:

  Gomorron!
  En affärsidé – starta svenskt café 🙂

 9. Diana says:

  God morgon! Här är -10, blåst och det snöar till och från. 🙂 Hoppas du kommer på några roliga planer för dagen!

 10. Hebbe says:

  Morsning,,nä du,nu får det vara nog,,ska vi byta väder 2 månader framåt,,Ha en bra söndag.Kram.

 11. lindiloo says:

  Åh, så gott med kanelbullar! Hoppas vädret vänder och att det blir varmare hos er snart!
  Ha en skön söndag. Här blir det jobb men gnällröven har jag sparkat ut!;)
  Kram

 12. ansepanse says:

  härligt med hembakat, en skön söndag med andra ord – inget jäkt då
  SV: tack, mitt lillfinger är blått idag

 13. kloppan says:

  finns det ngt speciellt som man bör se med barnen?

 14. Dansbandfrun says:

  Det är kanon att baka när det är trist väder! Det gör jag jämt 😉 (så du kan tänka dig hur mkt som finns i min frys)

Kommentera