Han vet hur man roar sig (och mig)

Vi hade som jag skrivit elavbrott här igår kväll. Vad gör man då när det är bäcksvart ute och inget elektriskt funkar? Man kan spela nintendo ds om det är laddat eller så kan man spela musik på datorn så länge batteriet räcker. Vi valde det sista då det första alternativet gick bort. Vi satt i soffan tätt intill varandra och småpratade samtidigt som musiken småspelade i bakgrunden. Inte jätte tyst med heller inte så högt som jag spelade när jag städade. Ju längre tiden gick ju mer började det rycka i kroppen på Alex. Först med en fot, sen lite med huvudet, händerna…till slut stod han upp bredvid soffan. Jag sa inget utan låtsades som ingeting. Ville se vad som skulle hända. Det som hände va att han ställde sig på golvet och började showa loss. Jag snabbt fram med kameran och jag behövde inte ens filma i smyg. Han smilade upp sig så fint. Tyvärr är kvalitén inte den bästa. Trots massor av ljus tända blev klippen mörka men det är väl så det ser ut på rockbarer 😉 Undrar ni vad han gör på sista klippet när jag precis stänger av så ”stagedivear” han 😀 😀

Jag skrattade så jag höll på att kissa ner mig och samma låtar (Paradise city & Sweet child o´mine) skulle spelas om och om och om och om igen. Detta är hans favoriter säger han och dom har spelats här hemma x antal gånger idag. Han vill dock inte höra hela på Sweet child o´mine utan bara gitarrerna i början. Han sa för länge sen att han ville se bilder på dom som sjunger så jag googlade och visade honom.  Han sa då att han oxå ska spela rrrock n´rrroll och spela gitarr bättre. Som ni ser har han ju börjat öva….luftgitarr är ju en start 😉

This entry was posted in Alex, Filmklipp. Bookmark the permalink.

30 Responses to Han vet hur man roar sig (och mig)

 1. Linda says:

  Ser ut som du har en liten rockstjärna hemma hos dig! 🙂

 2. Mamma says:

  Vilken suverän rockare! Och med vilken inlevelse! Mormor är klart imponerad!
  Ha en riktigt trevlig Helg! Puss o kram i massor!

 3. Ia says:

  Näe…Du har nog helt rätt….vi har nog inte samma musiksmak 😉
  Ahh…Du kan inte se youtube-klipp i bloggen…så dumt!!!

  De jag lagt in var
  Glenn Miller – In the mood
  Twisted sisters – I wonna rock
  Anita Lindblom – Gigi
  The Baseballs – Umbrella

  Men det finns så otroligt mycket man skulle kunna välja…jag har också lite svårt för den nya musiken som är så…komplicerad eller inte…men så tyckte ju våra föräldrar och generationer tillbaka också 😀

 4. jessica says:

  Brås på mamma! Dojan 1992

 5. Ama de casa says:

  Och roar oss med 🙂

 6. Laura says:

  Hahaha, vad söt! 🙂

 7. ansepanse says:

  Alex är i en skön ålder, han är cool 🙂
  kramar

  • Kison says:

   Ja denna åldern är underbar. Vilka ambitioner han har. Ena dan ska han bli rockstjärna, nästa fotbollsproffs i fenerbache, ibland i både fener och galatasaray, han ska spela hockey, han ska bli polis/brandman, ibland parkfarbror och sköta om lekparkerna… Finns inga begränsningar. Är ju det som är så underbart.

 8. Hanna says:

  Ja jäklar vilken cool kille! Kommer imponera på tjejerna på dansgolvet när han blir större;)

 9. Sita says:

  Tack för du påminnde mej om elavbrott. Här skällde jag på gubben o sa att han rört taimern till motorvärmaren. Men när jag läste om ditt då kom jag ihåg att förra söndagen var det avbrott här. Kram

 10. Veiken says:

  Vad härligt. Ni behöver inte fasa för elavbrott. Dom är väl välkomna kan jag tro;) Kram

 11. Gun says:

  Hahaha! Vad gulligt! Kul att ha kvar när han blir äldre också.

 12. kloppan says:

  det dröjer nog inte många år tills vi får se honom i lets dance..

 13. Jessica says:

  Haha Alex är ju bara för härlig 🙂
  Inte illa med en rockstjärna där hemma!

 14. Stevie says:

  Godmorgon Kison!

  Nu har vi fått ordentligt med snö här i Malmö i natt! Ska ta taxi till Centralstation, sen får man ju se hur tågen går till Köpenhamn. Ska jobba idag.

  Ha en fin Lördag!

  Kram
  Stevie

Kommentera