Lite liv i luckan tack

Alla måsten är avklarade sen några timmar tillbaka. Har mest suttit och kollat runt på internet men börjar nu bli uttråkad och tycker lille herren kan komma hem och liva upp här. Dessutom har här varit städat och iordning flera timmar och det hör inte till vanligheterna. Känns konstigt.

Alex är i alla fall hos en kompis, Yusuf. Samma pojk som han va på Alanyum med i söndags. Alex och Hasan hade åkt förbi Yusufs pappas jobb. När Alex såg det sa han att han ville leka med Yusuf så Hasan ringde och frågade om det va ok vilket det va. Hasan körde dit honom runt lunch och där är han än och nu är klockan snart halv 5.

Mamman lovade ringa om det va nåt med Alex. Det är jag inte orolig för däremot tänker jag på henne om hon orkar med dom vildarna flera timmar. Sa till Hasan att han kan ju ringa och höra hur det går och kanske hämta hem Alex.

Får väl se när han dyker upp.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

22 Responses to Lite liv i luckan tack

 1. Em says:

  Hahaha! Saknar du han? Vad gulligt och det känns bra att sakna lite också, eller hur? 😉 // Så många fina foton han har fått med från skolan, vad roligt att ha senare i livet! // Blogg.se håller fortfarande på och jobbar, de har gjort rätt stora förändringar och har nog lite strul verkar det som.

  • Kison says:

   Ja jag saknade honom men sen kom han hem med buller och bång och ag lev genast trött 😉
   Jag har förstått att det är grejor på gång där hos er på blogg.se. Kan läsa era inlägg men fortfarande inte kommentera.

 2. Aurora says:

  Jag skickar hit lite besökare via bloggkollen. Där kan du ju inte sitta och vara ensam.Kram

 3. Carola says:

  Har jag missat ngt nu+…vilka roliga små gubbar vi har en del av oss när vi skriver hos dig….min ser ju iaf glad ut…gladare än vad jag känner mig idag…suttit hemma m morgonrock o ulltofflor hela dan o bara nyser o fryser…;)

  • Kison says:

   Ja innan hade jag ”vanliga” iconer men bytte tills dessa. Inget jag väljer utan alla blir tilldelade en sen får en del tyvärr surisar fast dom är glada skitar 😉
   E du med sjuk? Krya på dig!

 4. Diana says:

  Trist att dagarna blir långa. Du har ingen sysselsättning som du kan pyssla med? Hur är det under sommaren, arbetar du då eller du är hemmafru? Hoppas att våren snart dyker upp hos er, mycket trevligare att ge sig ut då!

  • Kison says:

   Jag är hemmafru hela tiden men visst finns det att göra. Jag städar ju 😉 Nä, men när vädret är såhär trist har man ingen större lust att gå ut.

 5. Stattinskan says:

  … ibland vill man få lite lugn och ro … men inte för länge ;-D
  Febrig och äppelkindad ska jag försöka ta mig igenom kommentarerna… för annars blir jag väl bortglömd … men jag sitter och nickar till och kroppen vill liksom ha ”slagsida” hela tiden! 🙂 Kramar

 6. Hanna says:

  Ja jag är så trött hela tiden men så fort jag inte ser Kaan på ett litet tag så saknar jag honom direkt!!!! 🙂
  Va på scandilunchen idag och det va väldigt trevligt, de kommer hit allihopa på lördag:)

 7. Sita says:

  Han ringer väl o bli hämtad när han tröttnar. Kram

 8. Anna says:

  Ha ha, klart de måste bli tyst när han är borta, men njut av tystnaden om de går förstås. Han kommer säket o vara borta mer o mer nu när våren kommer, han blir ju äldre hela tiden. Ha de bra! Kram Anna

 9. Gun says:

  Tänk vad konstigt det är att man tror det skavara skönt när de sticker iväg en stund och så sitter man där och väntar ändå:)

 10. ansepanse says:

  visst kan det bli för tyst ibland också
  kramar

 11. kloppan says:

  kan inte du sätta ihop en lista med 5 saker som jag bör göra när jag är i alanya o bra restauranger?

Kommentera