Blogg.se

Jag kan inte kommentera på blogg.se bloggar 🙁 Får bara upp felmeddelande hela tiden att webplatsen inte kan visas. Fler som har samma problem eller är det bara här hos mig?  Kan kommentera hos alla andra bloggar som metrobloggen, bloggplatsen, wp, blogspot…

This entry was posted in Bloggvärlden. Bookmark the permalink.

18 Responses to Blogg.se

 1. Jag har samma problem.

 2. Sita says:

  Jag kan kommentera men måste skriva i min adress, den kommer inte automatiskt. Kram

 3. Gun says:

  Du är inte ensam, jag har inte kunnat kommentera på hela förmiddagen. Men det verkar gå lättare nu.

 4. Anna says:

  Samma här, fick proca o skicka 5 ggr o tills lut gick de, vi skyller på vädret 🙂

 5. jenfan75 says:

  Jag har då inte tänkt på det.=(

 6. Linda says:

  Jag använder blogg.se och när jag loggar in står det att de är problem med kommentarerna, även lite annat som inte funkade. Dom har gjort om lite på sidan när man har loggat in och har väl inte fått allt att funka än, antar jag!! 😛

 7. Ama de casa says:

  Jag hade också problem tidigare, men nu verkar det funka bättre.

 8. ansepanse says:

  jo,så har det varit för både igår och idag
  kram

 9. Sofiya says:

  jag kan kommentera på blogg.se .. konstigt att du inte kan de :S

Kommentera