Min lille kock

Jag tänker så ofta att jag ska göra köttbullar. Här finns ju inte mamma scans utan här får man göra sina egna. Varje gång jag ska börja göra dom ändrar jag mig i sista stund och det blir alltid pannbiffar då det går snabbare men idag skulle det bli andra bullar av. Idag skulle det verkligen bli köttbullar. Alex ville hjälpa till. Han brukar ofta hjälpa till men tröttnar oftast mitt i arbetet. Dock inte idag. Han rullade varenda liten köttbulle som jag sen stekte. Han provsmakade oxå väldigt många så nästan hälften är väl redan slut men det blev ändå så många så vi står inte utan till middagen.

Han skulle ju va med och blanda ihop smeten. Kollade mycket noga vad jag hade i och rynkade på näsan när jag hällde i hackad persilja. Jag brukar ha persilja (och/eller rivna morötter) när jag gör pannbiffar och han gillar det men tyckte väl det såg skumt ut.

Vädret har klarnat upp här. Frågade Alex om han kanske ville ta en promenad till i området här men det ville han inte så vi spelade lite wii. Inga av hans kompisar är ute. Kan inte tro dom har skollov då vi inte sett en unge på flera dar.

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

16 Responses to Min lille kock

 1. Carola says:

  Det är ju så….hemlagat är ju alltid godare…men det är himla smidigt med mama scans..;)..hemrullat blir det bara till jul…lite synd egentligen att man lägger ner så lite tid på matlagningen..här i Gävletrakten är det full snöstorm nu….ganska skönt att ligga i soffan då o njuta av värmen från filten..;)

  • Kison says:

   Här i turkland har man inte så mycket val än att göra det mesta från skratch. Halvfabrikat finns inte så mycket vilket iofs är bra. Maten blir nyttigare men jag som är bekväm skulle gärna se lite mer halvfabrikat. 😉

 2. Ama de casa says:

  Åh! Jag hade rätt! Är det nåt pris?
  😉
  /Saida

 3. Hej! Jag skall försöka lägga in några små rader då det är dags för den lill* att komma fram. Vet bara inte hur ont sådant här gör och hur mycket medvetande man kommer att ha hahaha

 4. De bankade på vid 9 på morgonen så det var ljust ute. Mitt i natten skulle nog jag också vara superrädd och ringa polisen. Tyvärr bor vi ganska långt ut i skogen så det skulle nog ta ett tag innan polisen tog sig ut hit och då hade de nog redan försvunnit… Men sambon var ju hemma.

 5. Hanna says:

  Hej hej! Vi sitter mest inne vi oxå, fast Kaan skulle nog kunna vara ute i alla väder;)
  Imorgon ska vi ha scandilunchen och det ska bli riktigt kul!! Hör själklart av mig om hur det gick:) Ät lite köttbullar för oss oxå!!

 6. Linda says:

  Gott!! Jag var så lat att jag köpte med mig köttbullar från Ikea 🙂 Så nu snart ska det bli svenskt till middag!

 7. Ia says:

  TAck <3

  Du antar väl utmaningen 😉

 8. Sita says:

  Här ser det inte ut att klarna. Jag gör oftast pannbiff. Kram

Kommentera