Frisk luft

Idag är det uppehåll, ingen vind att tala om, växlande molnighet, 10 grader. Inget drömväder men jag och Alex bestämde oss för en promenad. Han gillar ju att klippa och klistra. Tejpen va slut så vi började med att gå ner till en bokhandel för inköp av detta. Sen strosade vi på Atatürk tills Alex tyckte det räckte. Han tyckte det va kallt, det tyckte jag med.

Hade kameran med mig och ambitioner att föreviga vår promenad men det va så kallt så jag ville inte ta upp händerna ur fickorna. Blev en på Alex när vi gick hemifrån. Han bestämde själv att han skulle ha både mössa och vantar. Det är inget som hör till vanligheterna. Ju mer kläder ju mer protesterar han. Många gånger i Sverige nu i vinter när han såg solen skina ville han inte gå ut så länge han va tvungen att ha mer än bara en tröja. Han talade dock själv om att han forfarande är lite förkyld så mössa och vantar är bäst att ha.

Gissa vad han vill att vi ska göra nu??

This entry was posted in Alex, Väder. Bookmark the permalink.

12 Responses to Frisk luft

 1. Bettan/Caligo says:

  Kanske ska ni spela lite Wii. Vad bra att han vill ha mössa och vantar,liten förståndig kille när man är förkyld. Här vräker snön ner -7 grader inte så jättekallt men det ska visst börja blåsa ordentligt. Själv är jag ledig och ska till frissan, nu är det slut på fuldagar,ska även bleka det så Sverre får en ny blondin och jag kan känna mig
  som mig igen.
  Kramis

 2. Catarina says:

  Dags för lite wii-spel kanske?
  Ha en mysig dag båda två.

 3. Monica Lindgren says:

  Spela Wii kanske?

  Kramar på er från ett stormigt Umeå.

  Monk@n i Umé

 4. Gun says:

  Måste vara skönt ändå att bo i ett land som har övervägande varmt och skönt väder. I alla fall om man jämför med Sverige.

 5. Ama de casa says:

  Jag tror ni ska göra köttbullar!
  /Saida

 6. Sita says:

  Här är det snöstorm. Kram

Kommentera