Lyfte nästan

Körde iväg själv och handlade på Migros och Bim. Alex ville inte alls ge sig av från värmen inne så jag stack iväg innan Hasan behövde ge sig ut. Är så man behöver tyngder runt vristerna så mycket blåser det, lyfte ju nästan.

Så nu stannar vi inne resten av dan. Har lite småfunderingar på att kanske baka kanelbullar eller frukostbullar. Först vill dock Alex att vi ska spela lite wii och jag måste få en värmande kaffe till för fy vad kallt det va ute. 7,6 grader nu men i vinden är det nog inte mer än 1…brrr!

Ser ju stranden på väg ner och det va inte dåligt vilka vågor det  bjöds på. Gick gäss på hela vattnet. Såg inte alls inbjudande ut.

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

16 Responses to Lyfte nästan

 1. Daniel says:

  brrr… näe varm kaffe tack!!

 2. jessica says:

  Kleopatrastranden har jag ju varit på, men det är mååånga år sedan. Var i Alanya bor ni?

 3. Gun says:

  Usch då, förstår att ni stannar inne!

 4. jenfan75 says:

  Synd att inte bilden syns.
  Här har vi -5 och varmt=)fast det blåser inget.

 5. Sita says:

  Jag hade -10 imorse. Sv. Jag jobbar med sprängämnen o det small på en line. Hade glömt hörselskydden. Kram

 6. Em says:

  Jag kan tänka mig att det känns kallt hos er, inget är väl heller gjort för kyla. Vare sig hus eller annat? Låter gott med nybakat! 😉

 7. kloppan says:

  det är väl kallt i vattnet nu?

 8. Ama de casa says:

  Jag vet inte om det är fel hos mig, men jag kan inte se just den här bilden (dom andra ser jag).
  Är lite nyfiken på hur vågorna såg ut hos er 😉

Kommentera