Håll i hatten!!

Jösses vad det blåser här. Började igår kväll men det har nog ökat under natten för nu blåser det halv storm. Allt på vår balkong…stolar, blommor, nån tom vattendunk, klädnyporburken…har blåst in i ett hörn och ett par byxor från grannarna ovan har blåst ner till oss. Å graderna ska vi inte ens tala om. 5 grader just nu. Det va länge sen jag va med om en så kall morgon här. En gång 2006 hade vi 4 grader en morgon i januari.

Himlen är iaf blå och solen på väg upp men för vår del blir det en hemma dag. Alex är fortfarande snorig och hostig (fortfarande ingen feber) och att ge sig ut i den här stormen för att roa sig gör man inte frivilligt. Åker kanske bara iväg och handlar en sväng.

Ser ni hur det blåser? Inte? Nåja, inte sååå lätt att fånga vinden…

God morgon!!

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

26 Responses to Håll i hatten!!

 1. Anna says:

  Ni får fortsätta på Wii Mario idag, men linda tummarna först 🙂
  Kula med spel i allafall!
  Ha en bra dag men håll som sagt i hatten. Anna

 2. Hebbe says:

  Morsning,,ja TV spel är väl inte så jädrans enkelt,jag får ju stryk av Loke,som blir 4 år i april.Ja jag tyckte jag skulle vara omslagspojke ett tag..Ha en bra dag.Hoppas Alex blir av med förkylningen…Kram.

 3. Fenixmona says:

  Godmorgon i stugan denna svingt kalla tisdag! Här är det snöstorm på väg, i morgon! Sen blir det ännu kallare! Kramiz

 4. Trisst med vädret, hoppas ni kommer på med något kul i alla fall.
  Sköt om er.
  Kram M

 5. Yvonne says:

  Morn morn Denna kalla morgon.Vi har -22 Har du bytat namn på din blogg? Kram!

 6. Laura says:

  Det verkar vara en ganska ovanlig vinter i Turkiet i år, för bara några veckor sedan var det +25C i Istanbul (mycket ovanligt) och nu är det flera minusgrader och snö! Den 14 februari 2004 då jag kom till Alanya var det +3C mitt på dagen, också kallt!

  Stanna inne idag så ni inte blåser bort!

  kram!

 7. Linda says:

  Usch vilket vader ni har fatt. Vi har kallt idag med, usch jag drar mig for att ga ut i kylan sa forstar att du inte vill ge dig ut i stormen!!

 8. Jack says:

  I Jönköping hade vi -15 i morse. Vi har bokat en resa till Side i juni, har aldrig varit i Turkiet. Ska bli jättespännande och sonen ser fram emot all shopping.

 9. Sita says:

  Inte kul med blåsväder. Snart -10 här. Kram

 10. ansepanse says:

  usch med så blåsigt

 11. kloppan says:

  det är inte alla som har hemleverans av kläder, haha

 12. Ama de casa says:

  Hahaha! Jag känner igen det där. Ibland när det blåser som värst kan vi sitta här inne och bevittna rena rama migrationen ute på terrassen. Sakerna liksom vandrar runt 😉

 13. Sofiya says:

  Stormen syns inte så bra på bilden nej 😛 men fick dock känna på den live jag me.. Brrr.. våran balkong var kaos den me hehe

Kommentera