Ont i tummarna och soffmys…

När vi kommit hem från lekparken spelade vi Wii Super Mario tills jag fick ont i tummen. Nu har jag ont i båda. Höger efter Mario Kart och vänster efter Super Mario. Måste anses som arbetsskada för hemmamammor. Inte nog med det…det är extremt stressande. Alex är så snabb på knapparna och vet precis vad han ska göra. Själv har jag fullt sjå och hålla reda på min gubbe. Att sen dessutom hålla sig undan och gärna klubba ner elakingar och samla pengar och flyga och kasta is och en massa annat gör att jag blir super stressad. När vi då spelar i team är det oftast jag som sabbar allt. Detta har Alex kommit på så för att rädda mig ur vissa situationer sträcker han helt enkelt ut tungan på en figur (yoshi) man kan rida på sen tar han mig i munnen och sticker vidare. När läget är lugn spottar han ut mig så får jag fortsätta. Kan tala om att även om det är stressande är det grymt skrattframkallande oxå.

Efter spelandet va Alex trött. Fortfarande ingen feber men han har varit slö här i em. Inte haft nån matlust direkt utan bara fått i sig lite mat men en massa apelsinjuice så han är dunderladdad med c-vitamin. Så resten av eftermiddagen och kvällen fram till natti natti har vi bara myst i soffan. Nu sover han gott och jag håller tummarna för att han är bättre imorn.

This entry was posted in Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

14 Responses to Ont i tummarna och soffmys…

 1. kloppan says:

  det är ju inte bra med såna arbetsskador för man kräver ju inte att ens barn ska betala,

 2. Gun says:

  Det är visst farligt med såna där spel!;)

 3. Bettan/Caligo says:

  Hoppas Alex kryar på sig och att du inte får Wii
  tummar. Har boxats med Wii kunde inte röra armarna på 2 dagar av träningsvärk,bra motion för gäddhäng. Ja det är rätt balkong bakom trädet, det har växt på dessa år så vi ser snart inte dom små liven i lekparken.
  Natti Natti

  • Kison says:

   God morgon!
   Boxningen har jag provat en eller två gånger men det är ju så jobbigt så det orkar man ju inte 😉
   Vi får be belediye såga ner trädet 😛
   Ha en bra dag!

 4. Wii kan vara farligt för kroppen haha.. Kommer ihåg när jag skaffade dansmattan, kunde knappt gå dagen efter haha

  • Kison says:

   Haha ja man känner ju av det om man säger så. I början när jag spelade wii sport hade jag ont i varenda muskel och hittade muskler jag inte visste jag hade 😛

 5. Laura says:

  Vad ridderligt av Alex att rädda dig i såna situationer! 🙂

 6. Stevie says:

  Godmorgon Petra!

  Jag känner till det där!
  Hade Mega Man på vanliga Nintendo en gång, och var mäkta stolt över att ha klarat av 2 banor av 13 banor på en vecka! Lånade ut spelet till min arbetskollegas då 5 åriga son. Han hade klarat 4 banor på två timmar. Ooops!

  Vi hade -9 när jag åkte till jobb igår,
  snacka om att det var kallt.
  Undras hur kallt det blir idag,
  då vi väntar kallare väder i Sverige.
  Imorgon Onsdag väntar hela Sverige
  mera snö, mellan 1 och 4 decimeter
  beroende på var i Sverige man bor.

  Önskar Dig en fin Tisdag!

  Kram
  Stevie

  • Kison says:

   God morgon!
   Kina heter jag men kärt barn har många namn 😉
   Ja barn är otroliga på såna spel. Läsa instruktioner behöver man inte heller åt dom. Dom testar sig fram och hittar alla funktioner direkt.
   Kallare här oxå idag men fortfarande på plussidan men vi knapar in på er i Sverige 😉

 7. jenfan75 says:

  Ja Tummarna är slitna nu. Jag fick ont i tummarna igår jag med plus att jag idag har ont i ena axeln=).
  Det är väll tur Alex har lov nu om han skall till och bli sjuk=( fast hoppas han klarar sig..

Kommentera