Testade och det funkar ju

På metrobloggen kunde jag inte använda turkiska bokstäver då det bara blev en massa konstiga tecken. Har inte provat använda det här då jag inte trott det funkar men det visar det ju sig att det gör. Skrev Şenay nu så som hon stavar, dvs med ett Ş som uttalas Shenay. Nu kan jag ju även då skriva Alex skola rätt… Baçheşehir.

Tummen upp för wordpress!!

This entry was posted in Bloggvärlden. Bookmark the permalink.

22 Responses to Testade och det funkar ju

 1. Em says:

  Vad bra! Konstigt att det fungerar så olika. Det är till exempel mest enkelt att kommentera hos dig, för mig. Här finns allt färdigt ifyllt utan att jag behöver göra något alls. Pga BÅDE att jag har Firefox, eget domän OCH blogg.se så har jag det aldrig så enkelt andra ställen. Men som oftast är det tillräckligt att jag klickar i rutan för namn så kommer det upp.

  • Kison says:

   Ja men jag har inte fattat hur dåliga funktioner/bloggprogram metro verkligen va förrän jag bytte.
   Va bra att det är så enkelt att kommentera här. Glädjer mig.
   Jag blir inte ihågkommen hos dig nu sen du bytte till egen domän men jag klickar bara K i namnrutan och h för http så kommer namn och adress upp så jag behöver inte skriva varje gång men det kommer inte automatiskt. Det gör det på dom andra blogg.se utan egen domän.

 2. Fenixmona says:

  Låter ju väldigt bra! Visst det finns mycket, mycket att önska på Metro men det bästa finns ändå…alla underbara vänner! Kolla in Sidefesten i Turkietbloggen! Bildspel…Kramiz

 3. Dansbandfrun says:

  WordPress verkar vara mycket bättre i många avseenden. Kram

 4. Veiken says:

  Om jag inte var så förbaskat lat…….och okunnig! Kram

 5. Sita says:

  Kul att kunna stava som man ska. Kram

 6. pia says:

  skickade precis en kommentar men fick felmeddelande så jag skriver igen då:) får se om vi kommer ner imorn,beror lite på när Emir sover sitt första pass på förmiddagen..han brukar vilja sova mellan 9.30-10 tiden och sen sova ca 30 min eller längre så du märker helt enkelt om vi kommer imorn..svårt att säga nu..hehe..

 7. Mollan70 says:

  Vad bra att det funkar!
  Hoppas att allt är bra med er och att vädret blivit bättre.

 8. kloppan says:

  det var ju jättebra

 9. Stevie says:

  Godmorgon Kina!

  Ja metrobloggen är knepig, man kan inte göra ditten och datten för att taggen inte passar i deras system.

  He en bra Måndag!

  Kram
  Stevie

 10. Vicke says:

  vad bra att det fungerar, jag hoppas att du får en fin start på veckan nu

 11. ansepanse says:

  man blir ju alltid så glad om allt fungerar som man vill

Kommentera