Wii hoooo

Hela fm har vi spelat Mario Kart jag och Alex. Nu måste jag ta en paus. Man gasar med tummen genom att trycka på en knapp på remoten. Man får då maxfart men ändå trycket man hårdare och hårdare hela tiden så nu har jag så ont i tummen så jag måste pausa 😉

Kan säga att det är ju tur jag är en bättre bilförare irl än på wii. Där är jag en katastrof på att köra. Filmade Alex en liten snutt igår när han körde. Vet man inte vad han gör ser det ju onekligen dumt ut det han håller på med. Klippet blev lite mörkt trots att vi hade massa lampor tända.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Wii hoooo

 1. Sita says:

  Kul med Wii spel ibland. Men någon på bloggen slog sönder TV:N när dom höll på o spela. Kram

 2. Gun says:

  Det verkar kul att spela wii, men jag har aldrig provat. Däremot spelade jag med mina barn när de var små, men då var det supernintendo, eller vad det hette. Super mario var roligt.

 3. Ama de casa says:

  Ser häftigt ut! Har dock aldrig provat själv…

 4. jenfan75 says:

  haha vad roligt att se=)
  Ont i tummen ja det känner jag igen, har varit med om det jag med=). Fast nuförtiden är det mest Wii sports som jag kör.=)

 5. Carina says:

  Jag får också ”skador” när jag spelar sånt där 🙂 Spänner mig som tusan…Men roligt är det!!
  Kramen

 6. ansepanse says:

  hahaha – han styr med hela kroppen

 7. carola says:

  Hihihi…själv har jag (eller vi) bara playstation 2 och ett gammalt super nintendo…men de gånger vi spelat mario eller ngt annat bilspel (Tobias hade ett roligt legoracers när han var liten) så spelar jag åxå med hela kroppen…ungarna skrattar alltid åt mig när jag ”kör” bil..där har vi ju bara en liten handkontroll så man MÅSTE ju inte direkt sitta o styra ngn ratt…*L*

  • Kison says:

   Haha ja men visst är det kul. Man kan spela med bara remoten här oxå men ratt ingick sen köpte vi en extra och det känns lättare med den. Blir mer som att styra på riktigt 😀

 8. kloppan says:

  han går verkligen in för det iaf

Kommentera