Slår nästan aldrig fel det här heller…

…att Alex vaknar tidigt så fort han är ledig. 6.58 kommer han nerkrypande i vår säng och börjar kvittra. Inte alls trött och inga planer på att slumra en stund till men låg iaf kvar 30 minuter. Han babblade om Mario Kart och vill börja spela direkt. Nu har han dock fastnat framför nåt barnprogram men det är väl bara en tidsfråga innan jag får starta wii.

Perfekt sysselsättning en dag som denna. Det har regnat till och från hela natten. Just nu är det uppehåll men dom mörka molnen ser hotfulla ut. 10,8 grader.

God morgon!

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , , . Bookmark the permalink.

22 Responses to Slår nästan aldrig fel det här heller…

 1. Hebbe says:

  Morsning,,slut på sovmornar på helgerna då,när en liten Piggelin kommer .Haé Kram.

 2. Sita says:

  God morgon. Så var mina barn oxå. Inte en morgon man fick sova. Nu när jag får, så kan jag inte. Är ju så van att gå u. Kramar

  • Kison says:

   Ja även om han sover längre vilket han kommer göra om ett par dar (Mario lockade för mycket idag) så kommer säkert jag vakna samma tid då kroppen är inställd på det. Ändå skönt att bara ligga kvar och dra sig.

 3. Hebbe says:

  Vintrarna kan vara väldigt olika år från år,men i mars brukar det börja töa bort..uppe i lappland vid stugan,brukar vägen bli farbar i början på maj..Haé Kram.

 4. Hebbe says:

  Då får du testa,om det smakar lika bra hemma..Kramen.

 5. Hebbe says:

  Ja gör så när det har klickat till i kontoret.Kramen.

 6. Ama de casa says:

  Här har vi också grått, grått, grått och 12 grader. Inget regn, men det är nog bara en tidsfråga…
  Gomorron, på dig i kylan 🙂

 7. Fenixmona says:

  Godmorgon i stugan! Här är det idag -4 grader, men ljuset är på väg tillbaka! När brukar det bli vår i Alanya? Kramiz

  • Kison says:

   På ett sätt är våren nu. Soliga dagar är det vår, regniga är det vinter 😉 Redan i mars är det försommar och då kan temperaturerna stiga till både 25 och över det. Förra året va mars dock en katastrof med så mycket gråa och regniga dagar sen kom sommaren pang bom. Är ju inte alls samma årstidsväxlingar här som i Sverige.

 8. Lotta J says:

  Hej igen,, kanske du har koll,,? Vi har ju åkt chartrat till alanya alla gånger vi varit dit, men egentligen är det inte bara poolen å solen som lockar. Vi gillar den turkiska” lunken”, den turkiska vardagen och människorna. den här gången har vi prata om att ordna allt själva. flyg, boende osv,, hittat flyg för runt 10 tusen, men vad är vettigast att bo? hyra lgh privat, typ blocket eller boka hotell? har tänkt stanna minst 2v. Har lärt känna en turkiskfamilj som vi träffat de senaste 5åren vi varit ner, sist bjöd de hem oss på middag, frukost, kaffe mm och självklart vill vi bjuda igen, men det går ju inte på ett hotellrum:) vi skulle åxå vilja bo med turkiska grannar, inte bara turister,,, ideér??
  så rörigt det här inlägget blev, men du kanske får en hint ändå 🙂
  // Lotta J

  • Kison says:

   Lägenhet är ju det bästa isf. Det hyrs ut lgh lite överallt, både i ”vanliga” områden och i turistkomplexen där det bor mest turister.
   Jag hörde härom dan om någon som vill hyra ut en lgh i sommar. Vet inte alls mycket om det så som var den ligger, hyra, storlek, om det finns t ex ac, när den är ledig… men om du vill kan jag kolla upp det? Tala isf om när och hur länge det är intressant. Du kan maila mig om du vill. Är kanske lättare än att skriva här på bloggen. kison@live.se

 9. Aurora says:

  Morn. Nej jag ska inte överge wp men jag har haft lite annat för mig de sista veckorna och inte haft tid till att fixa där. (Dottern har blivit sjuk igen och behövde vår hjälp) Kram

 10. sofieialanya says:

  Härligt med innesysslor i regnvädret…Att Alex har 2 veckor ledigt är det nåt speciellt eller bara att det är mellan 2 terminer just nu.

  kram

 11. ansepanse says:

  kan jag göra dig lite avundsjuk, vi har -4,3 grader
  och solen skiner över allt det vita
  kramar

Kommentera