Inget vettigt…

 …har det blivit gjort här idag. Knappt vi kommit ihåg att äta men roligt har vi haft jag och Alex när vi spelat Mario Kart i stort sett hela dan. Känner mig alldeles snurrig i huvudet och kommer väl ratta i sömnen. Nu har vi dock lagt ner för idag.  Alex måste varva ner och koppla ner hjärnan innan läggdax.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Inget vettigt…

 1. Sita says:

  Här är det dags o koppla av oxå. Kram

 2. Em says:

  Jag har städat och tvättat kläder, men ärligt så tar inte det så lång tid när man lever själv, så jag har nog mest slöat..

 3. Ama de casa says:

  Man behöver såna dagar också 🙂

 4. ansepanse says:

  inte måste man alltid hålla på och göra vettiga saker, myspys räknas väl också som vettigt
  kramar

 5. kloppan says:

  det låter som du sysslat med viktiga saker idag, det finns inget viktigare än att göra oviktiga saker med sina barn

 6. Dansbandfrun says:

  Det är så gott o bara slappa ibland, vi har bara kollat film och legat i myskläder hela dagen/kvällen! kram

 7. jenfan75 says:

  Ja jag hade en sån dag med mina barn igår jag också. Vi spelade wii hela dagen . Och ungarna hade jättekul för dom vann över mamma hela tiden)(

  • Kison says:

   Vi låg ganska jämt jag och Alex och vann väl över varandra varannan gång men vi kom nästan alltid sist och näst sist för det. Dom andra figurerna vann alltid 😉 Utom en gång, då kom Alex 1a och jag 11a eller nåt av 12 startande. Men det är väl bara en tidsfråga innan Alex vinner över mig hela tiden.

 8. jenfan75 says:

  Måste nog rätta lite inte hela dagen

Kommentera