Webläsare

För ett par dar sen ändrade jag min gravatar (bilden ni ser vid kommentarer). Den nya bilden syntes på andra bloggar men inte på min egen. Jag raderade den gamla bilden för då måste ju den nya komma upp men likväl fanns den kvar :o. Hm? Mysitiskt! Mailade WP och fick svar snabbt (där har metro att lära). Han gav mig lite tips på vad jag kunde göra och skrev att han såg bilden. Rekommenderad webläsare på wp är tydligen Firefox vilket jag inte visste. Laddade iaf ner det och vips så såg jag bilden överallt 😀

Men på Firefox skojar statistiken med mig. Den visar olika och uppdaterar bara på ett ställe. Gick in på IE igen och där har det uppdaterat + att det inkommit kommentarer vilket inte syntes på Firefox trots uppdatering av sidan. Nu syns iaf  även gravatar bilden på IE 😀

Kanske är det en vanesak men jag gillar nog IE bättre. Texten på bloggen blir så tunn på Firefox. Ser ut som det är brist på färg 😉 Nu har jag iaf båda och kan växla mellan dom.

Vilken webläsare tycker ni är bäst?

Uppdatering 2 min senare: Detta inlägg skrev jag i IE. Går sen in på firefox och får upp detta…

Nedkopplat läge

Firefox är för närvarande i nedkopplat läge och kan inte visa webbsidor.

Tror jag fortsätter med IE som min standardläsare.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , . Bookmark the permalink.

14 Responses to Webläsare

 1. Stevie says:

  Godmorgon Kina!

  Firefox strular mycket emellanåt. En gång kom jag inte in på nätet på minst 4 timmar, och när jag väl kom in så strulade metrobloggen, så jag kunde inte skriva några inlägg över huvudtaget! Sur blev jag!

  Är trött på att läsa om Haiti nu, visst är det fruktansvärt det som hänt där, men som allt annat börjar det bli lite för mycket gnällande över allt om det. Hade ett inlägg igår om dessa insamlingar, vilket jag kopplade ihopa med pedofiler, läs själv och se vad Du tror:
  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.13777775

  Önskar Dig/er en fin och trevlig Fredag!

  Kram
  Stevie

  • Kison says:

   Har ju inte använt firefox innan så jag har inte så mycket att jämföra med men jag ska ge det en chans. Dubbelkör nog.
   Kommer in till dig och kikar…

 2. Emma-Lou says:

  Hahaha, ”där har Metro att lära”, kan inte annat än hålla med! Jag brukar köra på explorer, men kan nog tycka att firefox är bättre.

  Klart att jag ställer svåra frågor, måste ju ha svar på dem, 😉

  • Kison says:

   Har ju aldrig kört med firefox men ska göra det lite mer så får jag se sen. Tur man kan välja och köra dubbelt så man inte måste ha det ena eller andra.

 3. ansepanse says:

  uj, det där är bara gallimatijas för mig, kan inenting om så´nt

 4. Em says:

  Det tog mig ett tag att vänja mig, men jag tycker så aboslut om Firefox numera. Sen har jag statistik genom Google Analytics (även om blogg.se har en egen). Google Analytics är rolig, man kan få ut så mycket olika typer av info. Jag har några tillägg till Firefox som gör att jag föredrar den framför IE. Bl annat meddelas jag när jag får mail, jag har automatiska inloggningar, stavningskontroll och lite annat smått och gott.

 5. Ama de casa says:

  Jag gillar Explorer bättre, men det är nog mest för att jag är en slow-starter med det mesta…
  Firefox har jag på min lilla resedator och jag tycker att den är jätteseg, men det är ju inte Firefox fel – datorn är ju lite klen och anslutningarna är ju inte alltid dom bästa när man är på resande fot 🙂

 6. Laura says:

  Jag använder också IE, det är väl den vanligaste webläsaren även om Firefox och andra börjar vara lika mycket förekommande.. Men jag har inte många erfarenheter av något annat än IE, så jag vet inte… 🙂

 7. Norea says:

  Jag använder mest Firefox och har gjort så det senaste 1,5 året, men har även IE-men tröttnade då den hängde sig så mycket för nåt år sedan. Jag har även börjat använda Google Crome-som verkar bra och har snyggt gränssnitt och laddar sidor snabbt. Jag har även Safari(Apple)installerat-men har bara använt den någon gång.

  • Kison says:

   Det lilla jag va inne igår använde jag firefox och det va helt ok. Safari har jag testat nångång men nä….
   Google Crome vet jag inte ens vad det är. Är det det nya det skrivits om? Kanske man ska testa.

Kommentera