Ryktet har gått…

…om att Alex är tillbaka. Det tog exakt 20 min från det han kom hem tills 3 kompisar knackade på dörren och frågade om han ville komma ut vilket han såklart ville. Blir ju ingen kvällslek för dom nu då det mörknar inte så långt efter han kommer hem från skolan.

Uppehåll här men molnigt och blåsigt, 15 grader men vinden är riktigt kall. Två av barnen hade långbyxor, gympaskor och jackor. Den tredje killen hade capribyxor och va barfota i slip-in skor och en inte alltför tjock tröja. Brrr frös bara jag såg honom.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Ryktet har gått…

 1. attis says:

  Nej det är inte alltid som man tror. Förstår att kompisarna tycker det är skoj att han kommit hem.
  Kramelikram

 2. ansepanse says:

  vad roligt att vara ”hemma-på-sin-gata” igen

 3. Stevie says:

  Såg en tjej en kväll för någon vecka sedan, som var klädd och sminkad som ett luder (ursäkta ordvalet). På fötterna hade hon några häftiga sandal liknande högklackade skor, och rödmålade tånaglar. En annan frös redan om fötterna i den snöiga vinterkvällen, och hon var barfota i sina snygga skor. Fy sjutton!

  Kram
  Stevie

  • Kison says:

   Hon kanske skulle jobba som just luder 😉 I hennes fall passar ju talesättet…vill man va fin får man lida pin men på en pojk 6-7 år…nä. Fast den familjen bryr sig inte så mycket om pojken och vad han gör. Han är ute tidigt morgon till sen kväll oavsett väder, året om, alltid otroligt smutsig och en gång berättade Alex att den pojken sket i grannträdgården och att han går och pruttar illa hela tiden… Alex tycker han är lite äcklig.

Kommentera