Det slår aldrig fel

Efter varje gång vi varit i Sverige och kommer tillbaka så slår det aldrig fel att det är något som krånglar/inte funkar med vår svenska kanal (svt world), dvd spelaren eller wii spelet. Så även denna gång. Fattar inte varför det blir så. Hasan kollar aldrig dvd så den har han inte rört, svenska kanalen har han liksom inte jätte utbyte av så den boxen rör han inte heller och wii spelet vet han inte ens hur man startar.  Ändå är det alltid strul. Kanske för att det ligger i dvala för länge?

Har inte brytt oss så mycket sen vi kom hem. Alex har haft så mycket annat att greja med men nu ville vi få det fixat inför ev regniga lovdagar. Killen va precis här och fixade allt eller scarten till dvd´n va trasig så den måste bara bytas. Svt world och wii funkar igen och Alex är i full färd med racertävlingar i Mario cart. Det går undan kan jag tala om.

Får inte igång fjärkontroll nr två  tyvärr så jag kan inte spela. Ska ändå börja på maten så jag får kolla upp ordentligt sen så hoppas jag det blir ordning på det så jag oxå kan köra racerbilar och tävla mot Alex 😀

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , . Bookmark the permalink.

14 Responses to Det slår aldrig fel

 1. jenfan75 says:

  Jobbigt när det blir så..

 2. Gun says:

  Konstigt att det blir så varje gång. Borde ju inte spela någon roll att det stått oanvänt.

 3. Carina says:

  Ja det är nog så att den går i ide 🙂
  Du har en award hos mig.
  Kram

 4. Em says:

  Det är konstigt att det skall strula så där.

 5. Veiken says:

  Lite övernaturliga varelser, som är och spökar medan ni är borta. Vill väl att ni ska vara hemma så klart! Kram

 6. Ama de casa says:

  Man får inte lämna saker och ting för länge…
  Vi har inga svenska kanaler på tv-n, utan tittar ”bara” via internet. Då kan man ju se när man vill, dock inte vad man vill eftersom många program är spärrade så man inte kan titta utomlands ifrån. Men det vi kan se, det räcker 🙂

  • Kison says:

   Nä det verkar inte så.
   Jag kollar oxå på nätet ibland men det kan va så jobbigt tycker jag då det hakar sig, buffrar och håller på.
   Har mest svt för Alex skull så han kan se bolibompa. Jag kollar mest nyheterna och ibland nåt annat.

 7. ansepanse says:

  det verkar vara som att tekniska saker måste vara igång annars blir det strul

  • Kison says:

   Ja jag tror det. Har funderat på om det kan ha varit en del elavbrott här som gjort det men jag drog ut elkontakten till wii så det borde funkat.
   Går troll i det men nu funkar det igen för denna gången iaf.

Kommentera