Själv är bäste dräng…

…eller vad säger man?

Tog tag i städningen själv. Har tagit det värsta men det får nog bli lite mer putsande och fejande imorn oxå. Nu orkar jag inte mer idag. En liten kaffepaus sen ska ställa mig framför tv´n och stryka i namnlappar i alla Alex nya kläder. Så va den eftermiddagen räddad…

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Själv är bäste dräng…

 1. Kaffehörnan says:

  Hej du
  Ja då vet du vad du ska göra i eftermiddag gött
  Du få brygga en kopp o ta en slurk då o då
  kram

 2. Gun says:

  Var det ostädat när du kom hem? Ja, då kan det ta ett par dagar att städa..
  Ha en bra dag ändå:)

 3. ansepanse says:

  nej inte ska man göra allt på en dag, vad ska du i så fall göra imorgon 😀
  kramar

 4. sannof says:

  Skönt att va tillbaka i värmen? skulle jag oxå vilja.. hahah Stryka är ju inte jätte skoj här har jag märk pennor som man kan skriva på tvättlapparna i kläderna ,enkelt och snabbt..=)Ha en skön dag på dej =)

 5. Hanna says:

  Jo det är tufft nu minst sagt… Nä vagnen funkar inte både för att han vuxit ur liggdelen och för att han vill vara nära. Jag får trösta mig med att även jag var ett väldigt besvärligt barn (även vuxen om jag får säga det själv;) så nu får jag väl igen!!! Tur att man alltid hittar energi någostans för så här 10 månader senare så fattar jag inte hur jag tidigare kunde oroa mig för att orka med jobbet om jag sovit lite dåligt typ 1 natt!!? Ja ja det va på den gamla goda tiden. Tur för Kaan att han är så sööööt:) Kram kram å städa på, har en hel del att göra själv.

  • Kison says:

   Ja energin finns där på något mystiskt sätt. Antagligen för att man vet att man inte har något val men du får trösta dig med att det kan inte hålla på i evigheter. Rätt vad det är (förhoppninsvis snart) sover han hela nätterna.

 6. Ia says:

  Varje år när sommaren lider mot sitt slut och jag inser att jag måste börja flytta hem från torpet så upptäcker jag samma fenomen…inget ligger där det ska och änglarna har spridit ut sina tofflor över hela lägenheten….brukar ta några dagar innan hemmet är rekonstruerat….men, vi har väl inget annat att göra så det är väl bara…kul?
  Har en liten fundering i bloggen idag…som har med Dig att göra 😉

 7. Linda says:

  Det är inte roligt att sätta igång och städa det första man gör när man kommer hem 🙁
  Ja usch här är kallt, men går så himm upp och ner, ena veckan var det ju 18 grader och sol, helt underbart, och nu är det säkert inte mer än tio. Men solen har vågat sig fram och värmer faktiskt lite. Regnet har vi sluppit än så länge vilket är skönt.

  Ja här är rikitgt dåligt isolerat, om alls känns det som, sen har hans föräldrar bara en glas fönster/dörrar och dom håller inte speciellt tätt heller. Så här är alltid iskallt inne om inte värmen är på vilket den inte är jämt då det är så dyrt med just den värmen dom har, kommer inte ihåg vilken.
  Lägenheten vi ska flytta till har riktiga dörrar och där inne var ”varmt” när vi var och kolla på den och då var värmen inte ens igång. Andra gången vi var där hade dom satt igång värmen fem minuter innan vi kom och då var riktigt skönt där inne, sa det tar inte lång tid att värma upp iaf!

 8. Sita says:

  Här har vi nyss ätit kvällsis. Kram

Kommentera