Störd sömn

Somnade tidigt igår, innan 20.30. Sov som en stock men efter att jag varit uppe på toa vid 3 tiden och va på väg att somna om hörde jag ett surrande vid mitt öra. Jag viftade och det försvann. Höll precis på att stiga in i drömmarnas land så började det igen. En myggjäkel har flyttat in. Den kom inte med oss från Sverige, det kan jag med säkerhet säga. Den surrade och jag viftade. Slå ihjäl den kunde jag såklart inte för jag såg den ju inte. Dels för att jag knappt orkade öppna ögonen, dels för att den va för snabb och erkännas ska att jag inte orkade tända lampan. Till slut bad jag den bara bita mig och försvinna. Vet inte om den gjorde det men jag somnade efter en stund och surrandet upphörde.

Nu har det iaf blivit många timmars sömn om än med ett kort avbrott. Känner mig betydligt piggare denna morgon än igår morse. Alex sover fortfarande. Sa igår när jag skulle natta honom att han inte va trött men han la sig utan protester och efter sagan somnade han inom 1 minut.

God morgon!

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

24 Responses to Störd sömn

 1. Gun says:

  En mygga kan verkligen göra en galen när man ska sova!
  Godmorgon Kina!:)

 2. Hebbe says:

  Skönt att vara hemma,och att du kommit igång efter din tröttdag..ja vi har fått betydligt mildare nu,några dagar..
  Nu är du i vardagen igen,Alex åter till skolan..Haé Kramen.

  • Kison says:

   Ingen skola för Alex idag. Han sover än tröttfisen 😉 Har lite att ta igen men vi ska åka dit idag och visa att vi är hemma så går han nog imorn.

 3. kloppan says:

  jag längtar efter myggor.. det skulle vara ett välkommet avbrott.. good morning förresten

 4. Pem says:

  Gomorron på er. Resan slut å hemma igen…..de e alltid så himla gott å komma hem efter man varit bort på semester!
  Varmare lär ni ju ha de förstår jag……här i Göteborg e de knappt -1 grad ida så snön e la påväg bort antar jag. De sägs bli lite + grader till helgen. Vi får la se hur de blir med de…….de e ju inte alltid de stämmer med verkligheten.

  • Kison says:

   Morn morn!
   Ja några fler grader har vi, 12-14+ och störtskurar mellan korta uppehåll så jag hade nog föredragit nån minus och uppehåll.

 5. Dansbandfrun says:

  Goder morgon till er nere i ”värmen”! Ser att det tog lång tid att komma hem men måste va härligt att äntligen få sova i sin egen säng! 😉 Alltid den jag längtar hem till 😉 Förbaskade myggor som ALLTID sabbar när man minst behöver det…Slå´n på käften bara, o ha en härlig dag! Kram

 6. Ama de casa says:

  Jag slogs också med en mygga härom natten… SÅÅÅ irriterande!
  Det är ju bra med regnväder för dig, du har väl lite att pyssla med inomhus och då kanske det blir gjort 😉
  Kram

 7. Ush för mygg när man ska sova =)
  Skönt att ni är hemma igen. Själv ska jag ut och skotta snö nu, nej jag kommer till er i värmen en stund *skrattar* kramen

 8. Niklas C says:

  Svar: Tack, jag är jättestolt över mig själv att jag vågade anmäla chefen.. Men nu vägrar han skriva på avtalet så jag vet inte hur det går.. Väntar på ett samtal från facket…

  Kram

 9. Diana says:

  God morgon! Såg att du var hemma nu, härligt! Ska bli spännande att läsa om din vardag där nere. För visst är gräset grönare på andra sidan? 🙂 Nåja, jag drömmer mig bort…

 10. Sita says:

  Jag tror dej inte från Sverige, så kallt o myggfitt land. Kram

 11. ansepanse says:

  skönt att du fått ordentligt med sömn nu

 12. jenfan75 says:

  Dessa myggor! men finns det myggor i turkiet?? märlete inga när jag var där i somras.
  Men det hade varit lustigt om du fått med dig han från sverige nu när vi ahr det väder som vi har??=)

Kommentera