Inte jackväder

När vi stack iväg till skolan va det mörkt och grått ute. Det hade kommit störtskurar under hela fm och jag kände mig lite sådär ruggig och småfrusen.  Tyckte därför det kändes helt rätt att sätta på mig min vinterjacka, även Alex fick sin på sig. Under hade jag bara en långärmad top och Alex vanlig bomullströja. Tur va väl det att vi inte tog några koftor oxå för när vi kom ut och  sen satt i bilen tyckte jag det kändes väldigt varmt. Skulle sänka värmen men det va inte ens på. Tog av både mig och Alex jackorna (Hasan hade bara en tunn vindjacka) när vi gick in på skolan och på kom dom inte igen. Va inte alls kallt ute trots så mulet och grått väder. Ser sen på en termometer som finns uppställd på en gata att det va 19 grader ute. Inte konstigt det blev varmt i vinterjackan.

Så inget jackväder men inte heller t-shirtväder, inte enligt mig (jo om solen varit framme) men  tydligen tycker en del turister det är alldeles tillräckligt. Såg 4 yngre tjejer sitta på Tadim och käka lunch i bara linne.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Inte jackväder

 1. Ama de casa says:

  Det var säkert engelsmän! Här nere går dom i shorts och linne hela tiden och är alldeles blåfrusna. Eller så är det helt enkelt så att dom har lite blåaktig hud när dom inte är solbrända 😉

 2. Sita says:

  19 grader skulle jag ha linne i oxå. Kramar o skicka hem lite.

 3. ansepanse says:

  ja det är stor skillnad mellan där och här, snö och så du vet
  kramar

 4. Sarah says:

  ååh längtar ju inte mer till Turkiet och alanya nu inte.. haha..
  Va skönt för er! : )
  ha en toppen kväll!

 5. jenfan75 says:

  ja 19 grader + skulle inte sitta helt fel=)

Kommentera