Dom släpper mig inte!!

Gick in på en blogg nu som jag följer. Bloggaren bloggar hos metrobloggen och när jag ska fylla i namn och adress ser jag att jag är inloggad på metrobloggen. Jag har haft det inställt på automatisk inloggning när jag bloggade där och jag har ju inte använt denna datorn sen jag bytte blogg så därför är jag inloggad. Klickar logga ut men det går inte. Har försökt flera gånger men jag är fortfarande inloggad. Dom släpper mig inte…Dumma dumma dom 🙁

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

24 Responses to Dom släpper mig inte!!

 1. Ama de casa says:

  Men du – det är faktiskt jättebra!
  Man kan ändra till sin nya bloggadress i sin profil hur man vill visas – sen har man allt förifyllt när man vill svara 🙂

  HA! Jag hittade i alla fall EN bra grej med metrobloggen 🙂

  Fast förut, när jag bloggade där – då blev jag minsann automatiskt utloggad mest hela tiden så jag lämnade anonyma kommentarer 😉

 2. ansepanse says:

  vad konstigt, varför gör de inte det
  kramar

 3. Anna says:

  Du är för bra så därför vill dom inte släppa dig, dom får köpa dig dyrt om dom ska ha dig tillbax 🙂 Kram Anna

 4. Gun says:

  Är det flykt från Metrobloggen nu? De verkar inte vara så populära.

 5. Em says:

  Sånt där kan jag inget om, jag brukar mer irritera mig över att man måste logga IN en massor med ställen.. 😀

 6. Sita says:

  Det var konstigt. Kram o god natt.

 7. Aurora says:

  Jag hade nog suttit där i linne jag med. Kram

 8. Stattinskan says:

  Ja, och vi som finns här på Metrobloggen blir utloggade titt som tätt :-S

 9. Pem says:

  Så kan de vara för mig ibland oxå….beroende på vilken dator jag använder. Här på jobbet har vi möjlighet till å använda 7 stycken olika datorer å de e ju tur att vi allihopa har en egen logg in. Annars så hade ju vem som helst kunnat gå in å styra å ställa….inget kul alls!
  Hoppas de löser sig för dig!

 10. Stevie says:

  Godmorgon Kison!

  Igår (Tisdag) så försvann mitt inlägg när jag skulle publicera det, men tack och lov hade jag kopierat inlägget innan publicering. Metrobloggen är verkligen knepig!

  Ha en bra Onsdaag!

  Kram
  Stevie

 11. kloppan says:

  du är en pärla det är därför dem inte vill släppa dig. du måste se det positiva

 12. Mollan70 says:

  Vad märkligt!
  Hoppas det löste sig.

Kommentera