Plockar snabbt på…

Nu är resväskorna stängda. Har vägt dom…Den jag trodde skulle väga ca 16 kg när det sista va ilagt väger 20,1 kg. Nåt glömt klädesplagg här och där åkte i, nån leksak, kaviar, smink och necessär. Det plockar snabbt på.

Men jag plockar inte ur nåt…har ca 2 kg för mycket i resväskorna och det är ingenting mot vad vi har haft. En gång hade vi 20 kg övervikt men dom va snälla och vi behövde bara betala för 6 kg. Sen har vi ju  handbagaget då som vi inte vägt men det brukar dom aldrig kolla.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Plockar snabbt på…

 1. Ama de casa says:

  Duktigt jobbat!
  Vet precis hur det är – alla hamstringsgrejer man vill ha med, det drar iväg fort med bagagevikten 🙂
  Kram

  • Kison says:

   Ja verkligen… Tycker dom kan öka bagagevikterna för dom som reser one way till minst 50 kg/man 😀 😀

   • Ama de casa says:

    Vi hade väldigt tur när vi flyttade ner hit. Då hade Sterling (som senare gick i konkurs) en variant som hette ”fly me home”. Då fick man 20% rabatt och fick ha typ 40 kg incheckat bagage per person – GRATIS!
    Vi tog bland annat med oss ett par extrasängar, helt utan kostnad.
    Vi hade lite (läs en hel del!) saker hos min bror. Detta plockade vi med oss eftersom – vi var ju i Sverige en vecka per månad under drygt två års tid efter flytten.
    🙂

    • Kison says:

     Perfekt ju eller inte för Sterling då. Tänk va bränsle det gick åt med alla Amadecasas tunga saker. och utsliten personal. Inte konsigt dom gick i kk 😉

 2. kloppan says:

  skönt att komma hem. tänk vad tiden går fort.
  kram

 3. Gun says:

  Jag förstår att det blir tungt i väskorna. Jag vet hur det är att bara resa bort en vecka, så det måste vara svårt när man är borta så länge som ni varit. Alla julklappar osv..

 4. Sita says:

  Så bra inte så mycket för mycket. Ha det gott. Kram

Kommentera