Skulle jag aldrig säga

Härom kvällen när Alex skulle lägga sig ger han som alltid sin mormor en god natt kram. Han kramar henne och säger…

Jag få inte ge dej en kram  fö mamma men det gö jag ändå. *flin*

–  Nähä, det tror jag inte hon har sagt.

– Jag höde väl fel då.

Vad får barn allt ifrån? Något sånt skulle jag väl aldrig säga. Skitunge 😉

En gång när han va liten, innan han kunde prata mer än några få ord hade jag satt på hans cykelhjälm och råkade klämma honom under hakan när jag skulle knäppa den.  Han har alltid varit sån att han ska visa sina ”skador” för allt och alla så när vi kommer till dagis dan efter är det första Alex gör så är det att visa fröken sitt märke under hakan.

Asch dä.  (aj där och så pekar han)

– Oj sa fröken. Vad har du gjort?

– Mamma!!!!

Även fast fröken förstod att det va en olycka står man ju själv och flinar som ett fån och känner hur rödfärgen stiger i ansiktet.

God morgon!

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

21 Responses to Skulle jag aldrig säga

 1. attis says:

  Gomorron där borta i Götet. Visst är vintern vacker. Annat kan man inte säga. Så länge tempen håller sej på en bra nivå. Barn har verkligen en förmåga att säga konstiga saker. Det är mer än en gång man stått där och flinat och sett dum ut. Så får man försöka komma med en förklaring fast man egentligen vet att folk förstår. Ha en toppendag.
  Kramen

 2. Anki says:

  Ja, hahahhahaaha ibland kan det faktiskt vara livsfarligt! Just när de säger att mamma eller pappa har gjort något om de har skadat sej!
  Alla barn vill konstigt nog visa upp som du säger när de gjort sej illa och många oxå konstigt nog skyller på sin mamma! Min dotter har varit med om det oxå, när Laura var liten så hade hon ramlat och visade upp det på dagis och de frågade vad som hänt , hon säger´:mamma, Min dotter blev alldeles paff! Ja, de kan de där små rackablackorna

  Kram på dej

 3. Nina says:

  Hej! Nu har jag följt din blogg i ca 2-3 månader och jag skrattar gott varenda gång du skriver om ‘pöjken’…han verkar så otroligt härlig å så är han väldigt rolig…
  Jag kom hem ifrån min första tripp till Turkiet Side i mitten av oktober och jag måste ju säga det…vilket härligt land…skulle mer än gärna kunna bosätta mig där…tycker ju inte om vintern överhuvudtaget…nu ska jag åka till Alanya och hälsa på en vän…som jobbade på hotellets restaurang…åker den 23:e och stannar en vecka…längtar så man kan bli galen…
  Ha de så bra / Hälsningar Nina

  • ~Kina ~ says:

   Hej och tack för din kommentar!
   Alltid lika roligt när mina läsare ger sig till känna.
   Då åker du några dar efter oss.
   Hoppas du får en härlig vecka och vi håller tummarna för att solen visar sig från sin bästa sida. Om inte så pekar iaf termometern åt motsatt håll mot här 😉
   Kram!

 4. sannof says:

  Ja dom är snabba med att berätta om sina missöden.. hahah Thim stod bakom toa dörren för ett par år sedan och jag slängde upp den så han fick handtaget i huvet.. japp stort och fint blåmärke med lite skrap bidde det… Och det fick alla oxå veta att jag gjort..=)Ha nu en trevlig helg..

 5. Hebbe says:

  Mors,,ja barn kan göra,så man blir helt ställd,ibland..Tack för ditt bidrag till bildgåtan,svar kommer på söndag.Haé Kram

 6. Hebbe says:

  Oki,Då blir hon glad,Laura..Haé Kram.

 7. Ia says:

  Åh…det där känner jag igen! Klämma hakan med cykelhjälmen…efter det minns jag att det en tid var svårt att få på det lilla trollet hjälmen….
  På tisdag fyller min äldste år och då hade jag nog tänkt skriva en liten anekdot om hur han en gång fick mig att rodna över hela kroppen 😉
  Nej..jag försöker hålla den däringa väggen borta men…det rä iten helt lätt just nu. Jag har mina egna studier och sen kröp det fram att dotra har en hel termin på gymnasiet att ta igen…så just nu pluggar jag matte a, italienska och renässansen…tjohooo….hörde nåt om geografi också men det får pappan ta!!!!
  Livet är underbart!!!!!

 8. Niklas C says:

  Svar: Tack =)

  Har du sett vad det var jag var på möten för?

  Du kan läsa här om du inte gjort det redan:

  http://thelifeofniklasc.blogspot.com/2010/01/jag-anmalde-chefen-for-sexuella.html

  Kram

 9. Stevie says:

  Ja barn är inte alltid en gåva från Gudarna,
  in emellan kan de vara en riktig pina
  från smådjävlarna. Fast min mamma var lika
  dan, man kunde skämmas ögonen av sig när man var och handlade med henne. Hon kunde högt och tydligt kommentera hur folk i affären såg ut. Så ett flertal gånger ställde jag mig i en annan kassa!

  Kram
  Stevie

  PS! Min mammas filosofi var:
  säg alltid vad Du tycker och tänker.

 10. ansepanse says:

  jag kommer också ihåg en del pinsamma situationer

Kommentera