Har man inte jobb…

…så skaffar man sig.

Fick ett par tips om sidor där man kan få sin blogg i bokform. Tack för det! Kollade upp länkarna och fastnade för en. Vulkan som Dansbandsfrun tipsade om.

Där kan man ladda upp sin bok och få den utskriven i pocket. Man kan ha den till försäljning om man vill. Något jag ju inte alls är intresserad av utan jag vill bara ha ett exemplar att ge till Alex. Detta går att göra. Man kan beställa enbart ett ex och man behöver inte lägga ut boken till försäljning. Man klickar själv i hur man vill att den ska synas/inte synas.

Jag har ju sparat dom inlägg jag vill spara och få utskrivna. Kruxet nu då som blir merjobb är att filen man laddar upp ska vara i A5 format. Mina är ju i A4. Så där måste jag ändra alla till A5. Texten ändras men alla bilder måste redigeras manuellt då dom går utanför linjerna. Sen har jag sparat i ”månadsfiler”. Då man ska skicka in allt i en och samma fil måste jag sätta ihop dom.

Så nu har jag att göra en bra tid fram över. Får ta lite då och då och kan även passa på att gå igenom noga då det säkert finns ett och annat stavfel samt kanske nåt mer inlägg kan tas bort.  Är ju ingen panik. Alex kan inte läsa än 😉

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , . Bookmark the permalink.

30 Responses to Har man inte jobb…

 1. Linda says:

  Vilken rolig idee!
  Kommer bli jattekul for Alex att sitta och lasa! 🙂

 2. Dansbandfrun says:

  God förmiddag. Va kul att jag kunde va till hjälp! Hoppas det blir bra!kramar

 3. Gun says:

  Det låter ju jättebra. Så slipper man skriva ut flera hundra sidor själv.

 4. kloppan says:

  det var visst inte under widgets jag hade gjort så, det var under inställningar som bilden inte laddas upp. jag struntade i bild på widgetsiedan då det stod att man skulle ange massa url o grejer. fattade inget. hur kan en av mina bilder ha en url?

 5. kloppan says:

  blir alla dina kommentarer godkända direkt också? vill ju bara plåga dig med mina frågor inte dina läsare. det kanske inte gör ngt?

 6. Emma-Lou says:

  Wow, det var ett långt inlägg – men intressant att få veta hur du gjorde med din Alex 🙂 Så i Turkiet har man inte välling och sånt? Hmm, det visste jag inte. Vad har man istället? Ifall amningen inte fungerar???

  Surt att bunkra upp sig när barnet slutar äta i samma veva, hehe.

  Vi hade AD-droppar med Z, men nuförtiden är det bara D… Varför vet jag inte? Kommer inte ihåg det iaf..

 7. Carola says:

  Vad kul!!..Då borde man ha fixat en blogg enbart till barnen kanske…;))…kul att ha kvar som minne..

 8. ansepanse says:

  hahaha – nej då har du ju lite tid på dig, tänker du ta med det hem eller ska det vara kvar här i Sverige hos din mamma
  kramar

 9. kristina says:

  så häftigt! men hur gör man om formatet då? jag är usel på sånt… kram

  • ~Kina ~ says:

   Jag har sparat i words och där ändrar man i inställningar vilket format man vill ha. Man kan ladda upp words (.doc) eller pdf (.pdf) fil. Inget annat. Det står utförligt hos dom hur man gör.

 10. Sita says:

  Hoppas du får klart dagboken. Kram

 11. Ia says:

  Men Du…hur var det nu….Du är ju lyxhustru och har väl i alla fall inget bättre för Dig 😉

  Buskramar från det iskalla Västerås!!

 12. jenfan75 says:

  Det lät ju intressant med en pocketbok av bloggen.. Det tycker nog Alex är spännande när han blir äldre..

 13. Fenixmona says:

  Godmorgon, godmorgon! Denna tisdag har vi bara -3 här i uddevalla! Kramiz

 14. kloppan says:

  är jag uppe före dig idag?
  godmorgon o kram

Kommentera