Försvann

Go´morgon!

Gårdagen försvann här i en rasande fart. Ganska snart efter att vi gått upp gjorde jag mig klar och stack iväg och handlade lite. Bl a färg till skrivaren och plastfickor, några tröjor till Hasan och lite annat smått och gott.

När jag kom hem va Alex och mamma klara så då stack vi iväg allihop till Coop och handlade.

Väl hemma va kl redan 14.30. Jag började greja med att sätta alla utskrivna sidor från gamla bloggen i plastfickor.

Sen va det dax för middag och därefter va det kvällen och vips så va dagen slut.

Ny dag…

-8 grader och vinden viner utanför så det är väl -28 i luften. Kan vi väl stå ut med. Om 1 vecka är vi åter i plusgradernas land.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged . Bookmark the permalink.

52 Responses to Försvann

 1. Sita says:

  God morgon. En vecka kvar bara, vart tar tiden vägen. Kram

 2. Hebbe says:

  Mors,,Många sidor blir det,samtidigt ett fint tidsdokument..För mig blir det ingen värme förrän i april då jag åker 2 veckor till Cypern
  -10 grader+6 m/s vind ger en kyleffekt av -23 grader..Så luva på..Haé Kram.

  • ~Kina ~ says:

   Ja jösses så många sidor det blir. Kommer bli några pärmar.
   April?? Det är ju en evighet dit men tiden går fort så…
   Det blir en hel del grader till med vind.

 3. Härligt med en massa plus grader =)
  Tänk på oss då som är kvar med isbjönarna…*hihi* kramen

 4. Yvonne says:

  Morn morn!!Ja du…. man undrade om man tryckte på något om bilden skulle försvinna Och musen den ville leva sitt eget liv.Kunde Alex somna sen han hade sett allt det fina på isen?Kram!

 5. Stevie says:

  Godmorgon Kina!

  Lyckos Dig att få åka till plusgradernas land,
  men det är klart; Du bor ju där.
  Men lite sotis kan man ju få vara ändå!

  Fråga:
  Hur skriver man ut sidor från metrobloggen?!
  Det måste ju ta en himla tid, med tanke på hur många sidor man har, just nu har jag 61 sidor.
  Nästa månad är det 1 år sedan jag började blogga, och man har ju lagt ned 100 tals timmar på bloggens alla inlägg!

  Svar på kommentar:
  Visst är det en söt historia, men man kan ju tycka det är fantastiskt att hon lyckades dölja att hon var blind i alla år. Om jag inte minns helt fel, sökte hon jobbet som telefonist utan att tala om att hon var blind. Men då det var krig, var det ingen som brydde sig, för att man vid det tillfället hade bruk för all personal man kunde få.

  Vad står på Kina & Alex programm i dag då?!

  Önskar er en trevlig Söndag!

  Kram
  Stevie

  • ~Kina ~ says:

   Ja det är ju inte bara att skriva ut direkt från bloggen. Det går inte. Jag kopierade alla inlägg jag ville spara och la sen in dom månadsvis i words och skriver ut därifrån. Bara att kopiera tog flera dar.

 6. Emma-Lou says:

  Skulle precis fråga när ni skulle tillbaka, men nu fick jag det i detta inlägg. Vad skönt det måste vara, att få åka till plusgrader, samtidigt som det säkert blir en del saknad 🙂

  Så ni ska inte skaffa fler barn? 🙂 Man gör som man vill, själv vill jag faktiskt ha fler barn, men det lär inte hända eftersom jag inte vill vara gravid igen. 😛

 7. Anna says:

  haha ja ibland undrar man vart dagarna tar vägen, man hinner nästan inte vakna förens man ska gå och lägga sig igen!
  Härligt att det snart är dags för er att åka hem, lite värme förstår jag att ni längtar efter. Det gör jag med:-)

 8. Hebbe says:

  Ja det är rent ut sagt,,för jävligt..Ha en bra dag.Kramen.

 9. Hebbe says:

  Ja du Kina,,din är mycket nyare,,denna är från 1975..grunna på nu.Kramen.

 10. Gun says:

  Vissa dagar bara försvinner och andra vill aldrig ta slut.
  Godmorgon och kram!:)

 11. Ama de casa says:

  Så är det ju. Vissa dar är bara borta – POFF!
  Men det kommer ju nya också hela tiden 🙂
  Kram

 12. Ia says:

  Godmorgon…i vinterkylan! Men solen är här så man måste ju bara tycka att det är vackert…ett litet fulknep av Kung Bore tror jag att charma oss med solen 😉

  Jag antar att Du nu faktiskt längtar hem, det är ju underbart att komma ”hem” till familjen och få träffa dem det är ju trots allt en bit emellan Er..men sen är ju hemma där man har sina saker, sin vardag och för Din del också Mannen. Åtminstone var det så jag kände när jag flyttade från Gotland till fastlandet, rent geografiskt var det ju inte längre då men det tog längre tid att förflytta sig. Idag tar det kortare tid att ta mig till Alanya än det då tog för mig att ta mig till mit föräldrahem som ändå låg i samma land….märkligt 😉

  O näe, jag levde INTE på stenåldern 😛

  Ha en skön dag <3

  • ~Kina ~ says:

   Ja nu ska det blir skönt att komma hem till gubben och egna hemmet.
   Helt sjukt när man tänker efter, att det går snabbare att ta sig till ett annat land än till en plats i samma.

 13. kristina says:

  Jag tycker att det är en bra idé att printa ut alla inlägg, men det blir då att köpa extra patroner ! I början skrev jag ju typ 10-15 inlägg om dagen, så det skulle ta en evighet att kopiera och sen skriva ut… Nu behöver ni inte åka till plusgradernas land -snart 😉 vi har ”endast” -4 nu! ha en fin söndag! kram kram

  • ~Kina ~ says:

   Jag kan säga att det tog en evighet, en halv iaf att kopiera. Å det går åt en väldans massa färg oxå. Köpte dubbelt med färgpatroner igår.
   Vi hade -8 här på Lindholmen när vi gick upp och en isande vind.

 14. nettan says:

  han är i holland… kanske stannar han där,.

 15. ansepanse says:

  jag här blåser det också, men jag gillar det friska vintervädret
  längtar ni hem nu då
  ha en fin söndag – kramar

  • ~Kina ~ says:

   Ja nu ska det blir skönt att åka hem men vi tar vara på sista veckan här. Dröjer ju ett tag sen innan vi sätter fötterna på svensk mark.

 16. Fenixmona says:

  Godmiddag! Blir gott med lite värme igen efter denna vargavinter kan jag tänka!
  Går säkert att sätta i bloggen men Side 2008 är inte klart än…jag ska ha in lite från midsommaren oxå…Kramiz

 17. Em says:

  På ett sätt låter det trist att du längtar hem (bort från Sverige), men samtidigt är det ju faktisk jättebra! Det är ju där du bor och det hade varit fruktansvärt om du INTE längtade hem. 😀

 18. attis says:

  Jag tror jag provat allt som tänkas kan. Funderar på att sätta ut honom på Blocket under bortskänkes*fniss* Dagarna går så förbaskat fort ibland. Ha det bäst.
  Kramen

 19. attis says:

  Bra frågor som förmodligen inte går att besvara heller hahahahhaa.
  Kramen

 20. Sv: Det är väldigt olika. Ibland jobbar jag kvällar ibland mornar. Ja, det är stor skillnad pà grannsämja i Sverige om man jämför med Turkiet. Hur är era grannar i Alanya? Brukar ni umgàs?

  • ~Kina ~ says:

   Aha ok men det kan ju va skönt det med med lite variation på tiderna.
   Våra grannar är bra (några är släkt, en jobbar för Hasan) men sen finns ett äldre turkiskt par som har sin son och dotter boende där samt barnbarn. Avskyr den tanten så dom skulle jag inte umgås med ens om jag fick betalt.

 21. Oj va kallt ni har det! Här i norrland va det runt o grader idag och strålande solsken:) Min man ska på ikea idag och handla till vår ganska så tomma lgh och han har fått en lååång lista;) Ska bli så kul att komma hem och fixa till det för jag har oxå köp en del saker och tyger härifrån! Ha en bra dag, kram:)

  • ~Kina ~ says:

   Ja vädervärlden är lite upp och ner.
   Ni har det bra ni som har IKEA hyfsat nära. 🙂
   Kul att komma hem och fixa och dona med hemmet. Inte många dar kvar nu för varken er eller oss.

 22. Fenixmona says:

  Nu är det mulet här…kanske mer snö på G! Kramiz

 23. kloppan says:

  ja du har tur du.. förstår du ngt av det här?Hallå!!! Du måste ändra i länkarna, ta bort det extra http:// annars funkar de inte!!!!!!

  • ~Kina ~ says:

   Ja, det är när du länkar till någon. T ex till mig. Då klickar du ju på länkknappen och där finns inlaggt http:// redan så det behöver du inte skriva in. Gör du det blir det ju dubbelt och adressen funkar inte.

 24. kloppan says:

  jja jag såg förut att hon påpekade att jag gjort samma sak med veikens länk o då fattade jag men tack ändå

 25. Sarah says:

  Hej. Jag åker till Alanya i början av februari.
  Och jag tänkte fråga dig som vet vad man ungefär ska ta med sig i klädväg, med tanke på att de lär skilja sig en hel del från sverige och med tanke på att min pojkvän säger ”packa vinterkläder” och jag anser vinterkläder som dunjacka och uggs. hehe : P

  Ps. toppen blogg, super rolig att läsa! 10 p till dig! : )

  • ~Kina ~ says:

   Tack för dina fina ord om bloggen! 😀
   Kan hålla med din pojkvän. Dunjacka kan du iofs klara dig utan men på kvällar kan den va go att ha då kvällarna är riktigt kalla. Soliga dagar kan det räcka med jeans och t-shirt men är det molnigt/regn behövs jacka eller iaf en tjock kofta.

 26. Sarah says:

  Hehe.. Okej, tack så hemskt mycket för hjälpen.
  fortsätt blogga ! ; P
  mvh Sarah

Kommentera