17 cm hög…

…är den hittills utskrivna pappersbunten från gamla bloggen. Då har jag ändå inte tagit med alla inlägg. Det går ju inte att skriva ut direkt från bloggen utan jag har kopierat dom inlägg jag vill ha kvar och sen lagt dom i words.

12 sept 2008 – 31a maj 2009 är det jag skrivit ut. Ca 1000 A4 papper, 500 plastfickor och ett par byten av färgpatroner har gått åt. Jag har ju ganska mycket bilder på bloggen så även dom har ju kommit med. Jag har inte bara sparat dom inlägg där Alex sagt nåt roligt utan det mesta av våra dagar. Blir ju som en dagbok. Awards, utmaningar och annat ”trams” har jag tagit bort.

Nu får det dock vara bra för idag. Både papper och plastfickor är slut så det måste jag fixa först.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

45 Responses to 17 cm hög…

 1. Anna says:

  duktig du är som kopierar och skriver ut allt! Kan tänka mig att det tar emot innan man börjar men det kommer vara kul att ha sen när allt är klart.
  Det blir ju verkligen som en riktig dagbok!
  Kram!

 2. kloppan says:

  kul att ha det sparat.
  kram

 3. Sita says:

  Nej ett sånt jobb orkar jag inte med. Finns det inte kvar så är det borta. Alla kort finns ju här i datorn iaf. Kram

 4. carola says:

  Vad kul för Alex! O så mkt lättare det blir för dig sen när du redan skrivit ut allt..för tänk när Alex frågar (när han är i 30 årsålder)vad han gjorde o sa som femåring ..;))..för ju äldre ungarna blir desto mer tappar man som mamma minnet…hihi

 5. Laura says:

  Där har du att göra (och Alex att läsa då han blir äldre)! 🙂 Jag har också många gånger funderat på att skriva ut min blogg, men man borde nog ändra på fonten och ta bort en del bilder m.m., annars skulle det bli så mycket. Det skulle vara coolt att göra om sin blogg till en inbunden bok!

  kram!

 6. Aurora says:

  vilket jobb. Men det är klart du lever ju ett ”lyxhustruliv” och har all tid i världen. 😉 Kram

 7. Veiken says:

  Jag bugar, bockar, niger och lyfter på hatten! Vilket jobb. Mammor gör allr för sina barn! KRam

 8. Anna says:

  Vilket jobb du har lagt ner men kanonkul för Alex.
  Men finns det inte ett ställe som man kan få bloggen utskriven till bok, eller de kanske är speciellt utvalda. kanske minns fel 🙂 Kram Anna

 9. Gun says:

  Oj hjälp vad mycket! Men vad roligt att ha det kvar. Hoppas inte blogg.se tänker ta bort bloggarna, jag tror inte jag orkar skriva ut så där mycket:)
  Kram!

 10. Hebbe says:

  Ja det blir ofta så när man ser facit.ha en fin kväll.Kram.

 11. Hebbe says:

  Ja du,den bilen har stått där på gatan sen i höstas,,Kram.

 12. Em says:

  Vad roligt det blir senare i livet för Alex! Och vilket jobb du har lagt ner, men jag utgår från att det var ett mysigt jobb att göra. 😉

 13. Dansbandfrun says:

  Det är helt klart mycke jobb men värt det! och en killkompis till oss har gjort en egen bok ”ur” sin blogg. Tror han gick in på vulkan.se och fixade det…Den blev riktigt fin, men ganska dyr om man inte har många man kan sälja den till. Vi köpte ett ex för typ 300:- tror jag. Kram

 14. kloppan says:

  hur har du gjort för att få in bilden på dig o alex i högerspalt? vad är gravatar? har försökt där men det står bara att jag stänga fönstret o inget visas. hur kan man lägga in favoritbloggar? bloglovin? många frågor..

  • ~Kina ~ says:

   Bilden på mig och Alex la jag in genom att klicka på ”widgets”. Där ”drog” jag sen ”Bild” till högerkolumnen. Därefter laddade jag upp den dit.
   Gravatar är den bilden som syns när du kommenterar. Just nu har du en rosa.
   Favoritbloggar kan du lägga in på länkar. Wp bloggar kan du lägga till på bloggroll.
   På bloglovin måste du först gå in på bloglovin och skriva in adressen på din blogg sen tar du kontroll över bloggen. Då får du upp en html kod som du ska lägga in på bloggen.
   Det gör du genom att under widgets dra ”text” till högerkolumnen och därefter lägga in html koden.

 15. Maria says:

  OPS!! Glömde att Stevie skrev att man inte får skicka till nån som redan fått den… Utmaningen alltså..

 16. Stevie says:

  Jisses amalia vilken massa jobb,
  men det är klart, man vill ju inte bara radera allt, med tanke på den tid man lagt ned på bloggen!

  ha en bra Måndag!

  Kram
  Stevie

 17. Norea says:

  Jag blev nyfiken och googlade hur man gör en bok av sin blogg då jag läst om flera som gjort det. Hittade denna sidan som har en beskrivning hur hon gjorde och länken till sidan http://www.lulu.com(trots att inlägget är några år gammalt så är det som skrives aktuellt ännu).
  http://blogg.aftonbladet.se/699/perma/213322/

  • ~Kina ~ says:

   Tack för tipsen!
   Jag googlade med men det jag hittade va inget. En sida va stängd pga allvarlig sjukdom och det va den som verkade bra.
   Ska kolla upp dina länkar. Tack!

   • ~Kina ~ says:

    Nu har jag kollat upp den. Verkar ju bra men där ska man ju sälja sin bok. Jag vill bara ha ett exemplar till Alex. Den är ju privat och vill inte att folk ska kunna köpa den. tror inte nån vill köpa den heller. Ok, bloggen är ute för allmän beskådan men nja…det lät bra men ändå inte 😉
    Tack ändå! Ska spara länken om det skulle bli intressant.

   • Norea says:

    Jag läste bara på den sidan som handlade om hur hon gjort en bok av sin egen blogg och det räckte att beställa en bok till sig själv, mer kollade jag inte sedan på själva lulu-sidan…

    • ~Kina ~ says:

     Jag tror dom funkar på samma sätt men Vulkan verkar bättre dom dom finns inom sverige vilket inte det andra gjorde. Fick jag uppfattningen som iaf.

 18. Stattinskan says:

  Jättebra idé, man skulle kanske spara. Jag hade funderingar på att ”rensa” men jag tror jag följer ditt exempel! Goaste måndagen 🙂 Kramar

 19. ansepanse says:

  oj, det var inte dåligt! men förstås är det kul att ha det kvar, det är som du säger som en dagbok och roligt att titta tillbaka på
  kram

 20. Linda says:

  Oj oj vilket jobb du har haft!!

 21. Ama de casa says:

  Jösses! Det var inte lite det…
  Undrar om jag också borde spara undan med tanke på metrobloggen… Det är ju några timmas skrivande som finns där…
  Kram

  • ~Kina ~ says:

   Ja gör det. Att dom stora bloggarna kommer finnas kvar är jag säker på som blogg.se, blogger, wp… men Metro? Nja? Är inte hundra på det.

Kommentera