Plus i kassan

Plus i kassan fick jag tips om i ett mail i höstas.  Det är ett sajt där du kan tjäna pengar/få rabatt på det du gör på internet.

Jag registrerade mig för att testa och se vad det va. Ville inte tipsa om det förrän jag visste att man verkligen fick betalt. Nu har jag bevis på att man får det så nu tipsar jag om det.

Dom har en mängd företag knutna till sig som du antingen får rabatt hos när du handlar eller betalt i pengar.

Det finns även en hel del undersökning man kan göra som man får betalt för och det kommer nya hela tiden.

Det finns mängder av erbjudanden, t ex prenumerationer på tidningar som du antingen får rabatt på eller betalt för när du börjar en prenumeration.

När jag inför julen då jag jagade julklappar gick jag först in på plus i kassan för att se om något av företagen jag skulle handla på fanns med där och det fanns det. På Megastore fick jag rabatt när jag köpte wii spel till Alex.

Man får en utbetalning varje gång man kommer upp i 200:-. Pengarna sätts in på ditt bankkonto den siste samma månad du kommit upp i eller över tvåhundra.

När jag fick rabatten hos Megastore tänkte jag att jag måste tipsa om detta nu i julklappstider men sen försvann det från maskineriet där uppe.

Det är ju inget man blir rik på men då dom har så många företag knutna till sig som man känner igen och vet är seriösa (fritidsresor och eleven t ex) och som man faktiskt handlar av då och då är det ju dumt att inte utnyttja en rabatt eller få några kronor för det.

Klicka här eller på bannern i min sidokolumn för att komma till sidan.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

36 Responses to Plus i kassan

 1. Sita says:

  Nu var jag inne o registrerade mej. Kram

 2. ansepanse says:

  tack för förslaget
  SV: jo det känns bättre idag, och visst kommer jag att stryka bort gårdagens gråt
  kramar

 3. Anki says:

  Det är inget som direkt intresserar mej, vad jag förstått så måste man oxå köpa för att få, pengar, är det så????
  Jag vill ju helst få pengar gratis, hahahahahahahaha

  Kram

  • ~Kina ~ says:

   Nä du behöver inte köpa. Det finns t ex undersökningar där du får betalt för att göra. Hade det varit köptvång hade jag aldrig gått med.

 4. Anki says:

  Då ska jag titta vad det är för något, hahahahahaha

  Kram

 5. kloppan says:

  har anmält mig så får vi se om jag orkar göra några undersökningar

 6. lindiloo says:

  Nu har du värvat mig:)

 7. Hoppas det det va underbart på disney on ice! Skulle verkligen vilja gå på det med får bli när Kaan är större. Är även sugen på ett piratland de byggt i Antalya och som de gör reklam för i tidningen hela tiden:) det ska även vi skönt med lite värma nu men tråkigt att lämna familjen…. Trevlig helg!

 8. Gun says:

  Det verkar riktigt bra. Tack för tipset:)

  Sv: Jag kanske gör en årsresumé, vi får se om jag orkar:) Det är mycket som hänt, men man behöver ju inte skriva allt.

  Kram

 9. Veiken says:

  DET är något jag ska kolla upp! Får se om jag kan få in det på Metro. Kram

 10. Carola says:

  Tack för tipset!..plus i kassan behövs när man börjar få EBB i kassan…;))

 11. attis says:

  God afton. Här har jag haft strul med nätet så jag har inte kunnat svara på några kommentarer. Jag är redan registrerd där. Jäkla bra och det funkar som du säger. nu har vi bara -9 så det kanske finns hopp för oss oxå. Ha det bästelibäst.
  Kramen

 12. Daniel says:

  Tack för förslaget!!!!!

 13. Vicke says:

  jag hade reklam för dom på min hemsida förut, jag hoppas att du får en trevlig helg nu

 14. Fenixmona says:

  Godmorgon i stugan denna kalla lördag! Nästan 20 grader här i uddevalla just nu! kramiz

 15. Anna says:

  Kikade in där så nu har jag registrerat mig 🙂
  Vi får se sen om deblir klirr i kassan, jag handlar mest på nätet så detta kan vara värt o kika på. Kram Anna

 16. Godmorgon =)
  Äntligen lördag, njuuut och slappa så gott det går.
  Kram från mig

 17. nettan says:

  ja han drog i sin vanliga panik,,, men denna gång lite väl fort , långt bort o drastiskt i absolut fel läge,,,, så nu får han fundera på hur han ska kunna hitta bostad här medans han är där,, samtidigt som jobbet inte väntar hur länge som helst,,,, just nu har han semester. jag har haft mina dagar av väntan nätter av psykbryt o gjort mina försök till att han ska vakna ur sin koma därborta men nu går jag vidare bara….o gör ett bra liv för oss andra

 18. kalle says:

  Registrera dig INTE på plus i kassan! Fast man registrerar köp får man inte ersättning för allt och när man kontaktar dem svarar de att de ska ”kolla upp och återkomma” men sedan hör de aldrig av sig igen trots man påminner dem!

  Oseriösa, rekommenderas inte!

  • Sand mellan tårna says:

   Jag har då alltid fått betalt därifrån och aldrig haft några problem med dom. En gång kontaktade jag dom för en ersättning för ett köp jag inte fått. Dom kollade upp det och ett par timmar senare hade jag fått ersättningen. Så Jag har inga problem med dom.

Kommentera