Letat som en blå

Ni är några stycken som frågat var Fiaspelet med pirater är köpt.

Jag har gått igenom alla dom sajter jag vet att jag beställde julklappar från men kom inte ihåg vad den ena sajten hette. Nåt med elefant. Mamma kom ihåg att den heter Blå elefant så jag sökte där oxå men inte fanns det nåt sånt spel där.

Jag har nog googlat alla möjliga kombinationer utan att hitta spelet men så till slut dök det upp ett par reultat. Bl a stod det faktiskt Blå elefant men det finns inte kvar där men det måste va därifrån jag beställt det.

Det är iaf inte på sidan jag hittade spelet nu men här är länken dit. Vet inte om man kan beställa genom den sidan men dom har iaf en lista på återförsäljare eller så kanske man kan kontakta dom och fråga. Men det får ni göra själva. Nu har jag letat som en blå för att hitta spelet 😉

This entry was posted in Okategoriserade and tagged . Bookmark the permalink.

12 Responses to Letat som en blå

 1. sannof says:

  Ja det va riktigt läckert..=) Ha det gott..=)

 2. Sita says:

  Ja det tar tid att leta åt andra. Ha det gott. Kramar

  • ~Kina ~ says:

   Ja men att det skulle va så svårt att hitta det fattar jag inte. Envis som är jag gav jag mig 17 på att jag skulle hitta det då jag visste att det va på internet det va köpt så det kunde liksom inte gått upp i rök helt.

 3. jenfan75 says:

  Halloj.
  Tack för hjälpen.
  Blev så nyfiken på detta med piratfiaspel så jag sökte på det och hittade en nätaffär men där hade det utgått.Den sidan hette shoppinggatan

 4. kloppan says:

  har du köpt hårfärg för det är sånt man kan bli gråhårig på…

 5. attis says:

  Vad skoj att det kommer nåt nytt. Det gamla Fia har ju sett likadant ut sen urminnes tider. Bildjournalen var en poptidning där det följde med massor med affischer. Den kom ut en gång i veckan. Jäkla synd att man inte sparade tidningarna. De hade ju vart kuriosa idag.
  Kramiz

  • ~Kina ~ says:

   Ja det är jätte sött coh lite annorlunda. Inte så stort heller. Lätt att ta med då man viker ihop det och lägger pjäserna i så det blir som en liten låda.

 6. Stevie says:

  Godmorgon Kina!

  Vad trevligt spelet ser ut
  lite annorlunda än vanliga ”Fia” spel.

  Ha en bra Lördag!

  kram
  Stevie

  PS! Hur komer det sig att jag måste skriva in
  namn, mial & blogg varje gång jag är inne på
  Din ”NYA” blogg?

Kommentera