Lång dag

 Idag kommer det bli en långt dag. Det är nämligen Disney on Ice som gäller ikväll. Något Alex ser mycket fram emot och kommer nog fråga både en och två gånger när vi ska åka.

Denna morgon vaknade han redan innan halv 6 och ville upp. Det ville inte jag. Kunde inte ens få upp mina ögon, än mindre röra min kropp.

Fick iaf honom att ligga kvar 30 min men inte lugnt och stilla. Nä munnen gick i ett på honom. Det sista han sa va att om han inte får gå upp snart så svälter han.

Det vore ju katastrof och inget som får hända så det va bara att pallra sig upp. Jag servade honom med juice men macka skulle han inte ha direkt. Nu däremot har han fått i sig en. Själv va jag tvungen att dricka en mugg kaffe innan jag kunde ge mig på att skriva här.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged . Bookmark the permalink.

24 Responses to Lång dag

 1. Anna says:

  Vilken upplevelse och få se de, klart inte han kan sova då och värre om han skulle svälta ihjäl, förstår dig som mamma att bara pallra sig upp. Ha en bra dag o kväll! Kram Anna

 2. Disney on ice ska min tös åka på med hennes pappa =) Hojta till om det är bra….kramen

 3. Dansbandfrun says:

  hihi…vad gör man inte för att förhindra svält? 😉 hoppas dagen går fort för er o tt kvällen blir supernice! Gud va kul! kram

 4. Hebbe says:

  Mors,,det blir en höjdare för Alex,jag har sett dom några gånger förr om åren,nu kommer dom inte till mina trakter längre..Ta en kopp till nu..Haé Kram.

 5. Sita says:

  God morgon. Stackare behöva vakna så tidigt. Hoppas han blir nöjd i kväll. Ha det bra. Kram

 6. Yvonne says:

  Morn! En härlig kille du har!Jasså du har också märkt att det ‘är skönt att komma hem och ta en kopp kaffe i lugn och ro.
  Förstår att Alex är spänd på att komma iväg ikväll.Kram!

 7. mammakb says:

  Snacka om morgonpigg son! Har varit på en disney on ice och det var gudomligt fint! ni får en kanonkväll, det vet jag! vackert väder i dag, men kallt, nästan ”rekord” för mig här nere. Det var -18 som kallast för några år sedan, och just nu är det -14 här…brr! Ha en fin fredag! kram

 8. Stattinskan says:

  … då har Alex och jag samma morgonvanor 🙂 Hoppas du har piggnat till liv nu 🙂 Kramar

 9. ansepanse says:

  hahaha – ja inte får han svälta ihjäl den goe lille killen
  ha en fin dag och vad spännande för er båda att gå på disney on ice
  kramar

 10. Sofie says:

  Okej, vad spännande, det verkar jättebra. Elif ser på reklam och vill gärna gå och titta med. Jag tycker hon är för liten ännu, kan inte sitta still så länge. Ha det så roligt kram

  • ~Kina ~ says:

   Ja hon är för liten så vänta några år. När ni bestämmer er för att gå så boka biljetter direkt som dom släpps för det blir fort utsålt.

 11. kloppan says:

  vad kul för honom.

 12. Em says:

  Åååh! Disney on Ice är ju sagolikt! Ha trevligt och mysigt och roligt och allt ni kan och får!!!

Kommentera