Det är jag

På blogspot, blogger och allt vad dom heter där man kan kommentera genom att använda sitt auto login via wp, google…har jag tills nu ändå valt att skriva in namn och adress. Detta för att om jag använder det blir mitt kommentarsnamn automatiskt ”kison” och inte ”Kina”. Detta går inte att ändra.

Nu känner jag dock att jag är redo att börja använda det. Är ju så smidigt och går mycket snabbare än att skriva in varje gång. Så alla ni som har kommentarer på detta sätt vill jag bara tala om att ”kison” …det är jag 🙂

Tror jag har meddelat några av er redan via en kommentar. Hos er andra har jag inte riktigt bestämt hur jag ska göra 😉 Kan hända att det blir lite blandat. iaf hos er där jag inte blir ihågkommen. Som t ex hos Metrobloggar där jag måste skriva in namn/adress varenda gång.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Det är jag

 1. Anki says:

  Ja, jag såg det i morse på en av kommentarerna
  Hej Kison

  Kram

 2. Sv: Jo alldeles riktigt, men skillnaden är att fattiga riddare görs pà färskt bröd.
  Bara ett tips för dem som tycker att det är synd att kasta gammalt bröd 🙂

 3. Sv: Vilken f in artikel! Hon bor bara 4 timmar fràn mig. Synd att man inte kan ta kontakt. Jag skulle dock inte klara av att bo tillsammans med hela min mans familj (inkl svärmor) i samma hus. Men hon verkar ju trivas sà det är huvudsaken!

  • ~Kina ~ says:

   Ja jag såg att det ”bara” va 4 tim från dig när jag sökte. Det kanske går att få kontakt om man kontaktar Aftonbladet.
   Skulle inte heller klara att bo så men som du skriver. Hon verkar ju trivas bra med det.

 4. Sita says:

  Det är bra då vet vi om det står så. Kram

 5. kloppan says:

  jaha då vet jag det

 6. ansepanse says:

  okey, då vet jag det
  kram

Kommentera