Redan kl 06.50…

…tyckte Alex vi skulle gå upp idag. Så här tidigt har han inte vaknat på många veckor.  Fick honom iaf att ligga kvar nån halvtimme sen va det dax att kravla sig ur det varma goa täcket.

Vi sover alltid med sovrumsfönstret lite öppet oavsett hur kallt det är ute. Det blir så himla varmt i sovrummet även om vi har dörren öppen till vardagsrummet så det går inte att sova med stängt fönster. Duntäckena värmer så gott så frysa behöver vi inte göra trots öppet fönster och minusgrader ute.

Igår kväll när jag öppnade fönstret märkte jag att det snöade in då det både snöade och blåste. Jag la en liten handduk på fönsterbrädan så det inte skulle bli så blött. Tur va väl det för nu imorse låg det en liten snöhög på den.

– 12 grader och fortfarande lite snöfall har vi här nu.

God morgon!

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to Redan kl 06.50…

 1. Sita says:

  Kallt här men ingen snö som tur är. Imorgon får jag min bil, jippie. Kram

 2. Em says:

  Det har snöat lite här nere i Landskrona också. Sen tror jag det försvinner rätt snabbt, men än så länge ligger det kvar. Mysigt är det. Allt är så tyst när det ligger snötäcke på marken.
  God morgon!

  • ~Kina ~ says:

   Ja det är ju fördelen med lite snö. Det försvinner snabbt när det blir mildväder och inte så slaskigt. Här i Gbg är inte så mycket heller.

 3. Fenixmona says:

  Godmorgon i Götet! Här i uddevalla har det snöat också, så nu är vi snart insnöade…Kramiz

 4. nettan says:

  vi har haft -27 inatt nu är det bara -20

 5. Hebbe says:

  Ja det skulle man nog göra,,men kroppen vill ju upp från sängen även om det är kallt ute,,men det går åt rätt håll,,nu är det bara -25,4..Kram.

 6. Hebbe says:

  Ja det var nog i dagningen som det blev så kallt,,nu har det vänt om än lite,,bara -24 nu..
  Haé Kramen.

 7. mammakb says:

  god morgon! Tog med mig det långa frågeformuläret och har roat mig med det nu. Hoppas allt är bra med er. Kallt i dag och vintervitt. vackert men inte nåt jag gillar. Nu börjar du väl längta hem eller hur? kramar och önskar dig en bra dag!

 8. charlotte says:

  godmorgon förresten. skönt att komma upp i tid iaf.
  vi har nyss vaknat

 9. ansepanse says:

  vi sover också alltid med fönstret lite öppet, det har liksom blivit ett måste

Kommentera