Tävling, 1000:- på Din Sko

Här har du chansen att vinna ett presentkort på 1000:- hos Din Sko. Tävlingen avslutas på julafton kl 14.00 så skynda dig att anmäla dig.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Tävling, 1000:- på Din Sko

 1. Sita says:

  Nu är vi många att slåss om dom Kram

 2. Yvonne says:

  Morn morn! Ja det ser ännu häftigare ut i verkligheten,Alex hade gillat det..Kram!

 3. Åh, jag kan aldrig va med på de där tävlingarna, för min blogg godkänner inte bilderna. Vet ej hur man gör riktigt 😉
  Sv: du skulle sett vår gran hur den EGENTLIGEN såg ut. *garvar* Den var så vacker i nedre delarna med guldkulor i hundratals (kändes det som) 😉 han hade hängt typ 20 kulor på en gren osv… Men jösses va lycklig han var så jag håller med dig! Det är värt det (fast jag ändrade när han gått o lagt sig) vi får se hur reaktionen blir idag 😉 kram

  • ~Kina ~ says:

   Haha ja det är så barn gör om man ine styr upp dom lite. Allt pynt längst ner 😉 Du behöver inte använda bilden men när jag hade metro högerklickade jag på bilden och sparade den i en mapp sen laddade jag upp den och det funkade bra.

Kommentera