Tummen upp

Ni ska bara veta hur kul jag tycker det är att blogga här. Det finns så många bra funktioner som inte metro har. Det finns typ allt metro inte har.

Bästa är nog att man kan godkänna flera kommentarer på en gång. Det kunde man inte på metro utan där fick man ta en i taget. Så nu sitter jag och håller på kommentarerna bara för att det är så kul att godkänna flera på en gång 😉

Här kan man oxå se länken direkt till den som kommenterat. Kunde man inte heller hos metro där man först va tvungen att godkänna kommentaren sen vänta en stund tills den kom upp under godkända. Därefter kunde man klicka på inlägget kommentaren va skriven och först därefter på namnet. Oftast visste man ju vem som skrivit kommentaren men ibland får man kommentarer av läsare som heter samma och då är det inte lätt att veta vem man ska in och svara hos/återbesöka.

Så det är bara tummen upp från mig!

Det som är lite trist då är att jag nu på alla metrobloggar måste jag skriva in namn och bloggadress varje gång jag ska lämna en kommentar. Det behövde jag ju inte innan då jag va inloggad. Ännu en grej metro inte har. Man kan inte välja ”kom ihåg mig”.

Vad jag testat här innan jag valde att blogga här på wordpress är att man blir ihågkommen här även om man inte är inloggad på wp.

Så har ni funderingar på att flytta er blogg rekommenderar jag starkt wp 🙂

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , . Bookmark the permalink.

28 Responses to Tummen upp

 1. Carina says:

  Jag har bara haft blogspot så jag har inget att jämföra med. Men vad bra att du är nöjd 🙂
  Kram

 2. Stattinskan says:

  Jag gillar att jag slipper skriva i namn och e-post varje gång jag är hos dig … Jag får alla mina kommentarer till min mail också så jag svarar på kommentarerna därifrån … Fast Metro går mig på nerverna emellanåt när det kan ta flera minuter att komma in på andra bloggar! Stor bamsekram!

 3. Sofie says:

  Det låter ju toppen!!! jag valde nog Metro för alla andra hade det i alanya. Sen var det kul att försöka få ihop lite pengar på det med 😉 Men trist är det med alla dåliga grejer.
  kram

 4. Ia says:

  Jag ska nog ta mig en rejäl till på det här med egen domän under jullovet…såvida vi inte får en massa upppgifter nästa helg vi ska till skolan! Det är på gott och ont att studera på distans!!

  Trist att inte vintersverige kan visa sig från sin bästa sida när Ni nu är hemma…här regnar det för fullt idag 🙁

  Ha en skön lördag!!

 5. Är också jättenöjd med wp!

 6. Sita says:

  Än har jag inte funderat. Men blir det mer krångel på metro så. Kram

 7. Em says:

  Jag har redan fått intrycket av att du har många möjligheter, undra på om du inte har valt bästa stället!! Visste inte att metro-bloggen var SÅ jobbig, på det sättet du skriver om det så är blogg.se trots allt bättre än metro.

  • ~Kina ~ says:

   Jo metro va precis så jobbigt och det jag beskrev va inte det enda men vad stod man inte ut med för att få några ynka ören per sidvisning 😉 Men nu är det slut med det! Ja jag är imponerad av wp. Mailade för jag hade en fundering och fick svar direkt. Metro tar väldigt låg tid på sig att svara OM dom överhuvudtaget svarar. Jag har 3 mail jag väntar på svar på från dom. Skickade för nån månad sen.

 8. Ama de casa says:

  Jag funderar starkt på att byta jag med. Jag får ju inte ens draghjälp från topplistorna eftersom jag är svartlistad av metro…
  Aja. Nån dag kanske…
  Kram

 9. carola says:

  Ja jag har ju som sagt varit in o kikat på bloggproffs….och det är ju wordpress men på svenska..(iaf är det samma funktioner så vitt jag vet) men har även varit in på blogspot så kanske kanske jag dyker upp där istället…..

  Men samma alias kommer jag då ha oavsett vilket jag byter till..

  Sitter hos kärbon nu o mumsar på vit choklad…..gott…;)

  Kram

 10. Jenny says:

  Håller med dig…

  WP är bäst 😉

  Jag har min sida genom http://www.manufrog.se billigt och jätte bra… deras kundsupport är kanonbra, mailar man dem får man ett svar inom en timme… 🙂
  Bäst av allt är att man får prova dem en månad gratis innan man bestämmer sig för dem eller inte… så man kan prova om man tycker det är nått att ha eller inte 🙂
  Ett tips till er som funderar på att skaffa en egen domän/blogg…

  Puss och kram

 11. Ama de casa says:

  Hur då? Var är sidan där man registrerar sig?

  Jag håller på att tröttna totalt!

  Kram

 12. ansepanse says:

  jag har aldrig haft metroblogg

 13. Anna says:

  Kanske ska kika på denna, men kan man flytta med alla sina inlägg, vet att man kan göra det på någon blogg men glömt vilken: Kram Anna

 14. charlotte says:

  tofflan rekommenderar också mig att byta yill wp. kanske ska ta tag i saken då

Kommentera