Roligt och gott men så segt

Röra röra röra

Måste ju lukta på det oxå

Klipp i lagom storlek

Jag tycker chokladkolorna blev smaskiga och riktigt riktigt  sega blev dom. Alex tycker dom blev sådär. Han tycker det är roligt att göra men äta dom är han inte så noga med. Gör ju inget då man vet hur mycket socker och sirap det är i.

Nu ska dom bara slås in i papper sen är det klart!

 

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

34 Responses to Roligt och gott men så segt

 1. Ama de casa says:

  Mmmm… Så smarrigt!
  Vilket fint kök din mamma har, och vad bra Alex matchar det 🙂
  Kram

  • ~Kina ~ says:

   Mmm gott men attans så sött. Men med tanke på hur sega dom blev räcker en väldigt länge. Tack säger nog mamma 😉 Ja hon har fint kök.

 2. Daniel says:

  hmmm så gött!! segt å så söttgött!

 3. Emma-Lou says:

  Nämen varför ska det inte bli något julkort, 5 år? Det är väl inte för gammalt!!!!! Najj, det blir ju alldeles toppen att skriva ut på fotopapper du! Det tycker jag att du ska fortsätta med! Jag brukar annars köpa såna där julkort som stödjer Cancerfonden, för att sedan printa ut kort här hemma och klistra in fint. Som du kan se på den här länken:

  http://emmalou.myshowroom.se/personliga-julkort/

  Zacharias fyller 4 i januari och Joshua är 4 månader.

 4. Emma-Lou says:

  Förlossningen var inte alltför underbar. Visserligen gick det väldigt snabbt – vilket jag gillar. Iom att förlossningsvärkarna denna gång gjorde ännu mer ont än första gången. Tro mig, jag kom ihåg smärtan, ahhaha 🙂 Men han var väldigt stor Joshua, han vägde 4,6 och var 57 cm lång. Iom att förlossningen inte ens tog 3,5 timmar + att han var så stor, så tog sig svanskotan rejält med stryk, så jag har varit tvungen att använda en sittring för att kunna sitta liiiiite bra, utan att det ska kännas som om man svimmar när man reser sig upp… Dessutom hade jag en skitjobbig graviditet. Hade sådan svår bäckenbensuppluckring, vilken påverkade min vardag från v10. Sedan blev jag så orörlig från v23 typ så jag fick rullstol innan v30. Därefter kom jag inte ut alls, för att magen var så stor och det dunkade på därnere, den där ilande känslan. Detta eftersom han var så stor + att han vände sig redan i v28. Detta har lett till att alla muskler försvann, så det är typ först nu som jag har börjat få tillbaka liiiite muskler – i vaderna *yeah* Sen hände andra saker i förlossningen, hinnor och grejer glömdes kvar så jag förlorade över 3,5 liter blod – vilket ledde till en akutoperation + att Joshua var tvungen att opereras för magmunnen när han var 2 veckor gammal. Lite för mycket på en gång. Var så positiv under graviditeten och såg verkligen bara framåt, sen blev det kaka på kaka och blev helt enkelt för mycket. Så jag har inte mått så bra, varit mycket ledsen, gråtit varje dag. Har så ont och blivit påmind om den skiten varje dag. Fick inte så mycket hjälp heller utan fick besöka och söka läkare. Ingen kunde hjälpa mig. Förren jag bytte husläkare och min far fick syn på en artikel med en kvinna som hade samma typ av smärtor som mig (gällande svanskotan). Så jag fick en ny husläkare, vilken remitterade mig till en smärtklinik – och där har jag nu fått hjälp och är på G att rehabiliteras. Ska få kortisonsprutor som förhoppningsvis hjälper mig att bli smärtfri 🙂

  • ~Kina ~ says:

   Nä men fy, det va verkligen allt på en gång. Kan nog inte ens föreställa mig hur tufft det måste varit. Tycker det är konstigt att ingen kunde hjälpa dig och att det glömdes kvar grejor. Det är ju fruktansvärt. Bra iaf at du nu fått hjälp och kan rehabiliteras.

 5. Emma-Lou says:

  Naa, tofsar i kort hår är väl inte alltför vanligt 😛

 6. Sita says:

  Kola till jul det är gott. Får se hur det blir här. Julafton är vi inte hemma. Kram

 7. Linda says:

  Aa va gott!! 🙂 Alskar allt julgodis!!

  Ja vadigt tur att jag har ikea sa nara!! Annars vet jag inte hur jag hade overlevt! :p

 8. Sofie says:

  Det är mysigt med alla olika julpyssel och bak. Men jag är inte så mycket för att äta det så det känns så onödigt för jag vet att det bara kommer bli liggandes. Äter ni upp erat?? =) Så i år blir det nog inte så mkt ev pepparkakor det får räcka.
  Idag gick det inte med Elif. Men de tyckte jag skulle vara inne och barnen gå ut. Tror de att Elif går iväg o lämnar mig, icke!!! kram

  • ~Kina ~ says:

   Vi brukar ge bort en del till mammas grannar som brukar gilla godiset vi gör sen tar vi med upp till mormor och det äts allt av dom flesta i släkten. Nä det är klart att hon inte går ut om hon vet att du är kvar där inne.

 9. Carola says:

  Choklad är det bästa jag vet…men kola….aj aj aj..fastnar ju i tänderna som jag knappt törs använda…hahaha..får väl se om man vågar äta knäck iår….guuud så gammal jag låter…nu är det ju inte fullt så illa ju..;)..

  men efter att ha bitit av två tänder genom att tugga hårda karameller så undrar jag ju om det är börjar bli dax för lösisar…..haha

  Ha det gott//Kramen

 10. Stattinskan says:

  … men inte lika roligt att bränna sig på. Min väninnas grabb fick blodförgiftning efter att han bränt sig … rackarns ont gör det! Kramr

 11. Gun says:

  Gud vad gott med kola! Jag måste koka knäck, kom jag på:)

 12. ansepanse says:

  vad bra, då blir det ju desto mer till dig att smaska på, vilket fint kök din mamma har, det där kaklet tycker jag om

 13. Underbart Kök!! Superfint kakel. Nu blev jag så sugen på kola, men efter gårdagen KAN jag inte göra mer sötsaker för då lägger dom MIG på julbordet snart o äter upp MIG 😉 (ska börja mitt nya liv efter jul) hihi säger det VARJE år… Kram

 14. Maria says:

  Vad många paket han fått fast jag gillar super apan bäst än så länge det var en riktig höjdare…. Mysigt att pyssla jag ska också ta och göra ett försök när jag hinner. Har en liten mani på pepparkaksformar som jag när hihihihi har bara ca 100+++++ nånting… så jag måste iallafall försöka baka pepparkakor, tyvärr så är vi allihop väldigt glada i degen…

 15. Anna says:

  mmmm, va gott med kola, var det ett lätt recept?Har ju knäck än så länge. Kram Anna

 16. charlotte says:

  då kan du inte du inte skylla på honom om de tar slut innan jul
  kram

Kommentera