Barnledig

Alex sa igår att han ville följa med sin mormor till jobbet idag (är kopieringsmaskinen som lockar). Vi hade tänkt att han kunde va där ett par timmar på fm så kunde jag fixa med lite småsaker.

När jag idag frågade om han ville åka till mormors jobb sken han upp.

Ja det vill jag

– Då får du det

– Va brrra! Då behöve morrrmorrr inte sakna mig!!

– Nä det behöver hon ju inte då

Att vänta ända till 10 tiden gick ju inte för sig. Nä, han skulle med direkt nu på morgonen så så fick det bli. Så nu är jag ledig ett par timmar och småsakerna jag skulle göra får jag ta en annan dag då butiken jag ska till inte öppnat än.

This entry was posted in Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

26 Responses to Barnledig

 1. attis says:

  Vilken tur för mormor att hon inte behöver sakna honom. Han verkar så rackars go lille Alex. Kan riktigt se honom framför mej när han står där och pratar. Ha nu en skön ldig stund.
  Kramen

 2. Em says:

  Åh, det är jättespännande, jag var med både mamma och pappa på jobb när jag var liten. Efter en stund blev det tråkigt, men det är roliga och fina minnen ändå.

  • ~Kina ~ says:

   Samma här. Jag älskade att va på min mammas jobb. (Inte pappas då han kör grävmaskin)En stund iaf och jag tror Alex kommer tröttna efter några timmar även om han sa att han skulle stanna hela dan.

 3. Yvonne says:

  Gramatiskt rätt är i så fall ..Men på sms,msn och blogg så gör man lite hipp som happ tex i all fall=iaf ock man kan skriva isåfall Kramen!

 4. Yvonne says:

  Ja mycket är slang och förkortningar på nätet.Då ska du läsa mail,sms,sms från döva då du….. då måste man tänka till.Oftast får jag då teckna samtidigt för att förstå vad de menar de skriver tex inte i inperfekt.Svenskan är ju deras andra språk..Kram

 5. Måste vara lite skönt för dig att få göra som du känner utan att någon annan vill ha uppmärksamhet. Även för Alex måste det vara jätte kul att få följa med mormor utan mamma.

 6. Yvonne says:

  Tänkte jag skulle förklara det där med teckenspråk.Om man ska sägaJag har varit på bio.Då tecknar man… happ(har varit ,har gjort)bio jag .happ bio jag.Happ är ett genuint tecken.svårt att förklara hur man tecknar det Om du håller händerna vågrätt rakt ut och så viker du ner fimgrarna=happ.Har happ på munnen .Hoppas att du har förstått mej..Kram

 7. Linda says:

  Haha va gulligt! 🙂

 8. ansepanse says:

  blir det bara på förmiddagen då, annars är det väl du som kommer att sakna honom
  ha en fin dag

 9. Hebbe says:

  Hej Kina,Alex ser säkert till så det inte blir tråkigt,så framåt som han är,,Jo men grunna ett tag så kommer det säkert nåt.Haé Kram.

 10. Emma-Lou says:

  Din Alex verkar bra go han, inte ska väl mormor behöva sakna honom 😉 Barn har så klockrena fraser många gånger!

  De där strumporna är hur bra som helst 🙂 Joshua sparkar ju av sig sina annars hela tiden, men dessa håller dem på plats. Kanonbra!

 11. Sita says:

  Som det brukar, när man ska fixa nått då är affären inte öppen. Kram

 12. charlotte says:

  ska du handla julklappar till honom eller

 13. Stevie says:

  Godmorgon Kina!

  Önskar Er en trevlig Torsdag!

  kram
  Stevie

Kommentera