2a december, Paket nr 2

Tidigt slog han upp sina fina bruna ögon och styrde stegen mot sin kalender.

En super apa som skriker när man kastar upp den i luften.

Alex ville såklart testa direkt men då hans mormor fortfarande sover och inte behöver gå upp förrän om om nån timme fick vi ju va tysta.

Gick in i sovrummet, kastade den och när den började skrika fångade vi den och la den snabbt under täcket så den fick skrika klart där. Jösses vad Alex skrattade.

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

24 Responses to 2a december, Paket nr 2

 1. Carola says:

  Vilket härligt sett att få vakna på..goa o glada ungar..*L*.annat än buttert tonårsmutter. ;)go´morron på er…här ska det stapplas iväg till jobbet!..Ha en bra dag..Kramen

 2. Hebbe says:

  Dom där bara -3 har nu blivit -6,5 så jag säger som du,Burr.Kramen.

 3. Em says:

  Det låter jätteroligt, förstår att han skrattade. Dessutom är det lite extra spännande när man inte skall väcka mormor.. 😉
  Sv: Jodå, det gick snabbt med flytten även om tjejen har otroligt mycket grejer. 😀

 4. =) ja emma har en hund som skäller som tusan om man råkar tappa den eller slå på den och varje kväll när vi ska ta bort överkastet så åker den i golvet och skäller, fort med den under kudden så den inte ska väcka de andra barnen, ja det är underbart med saker som låter *skrattar* Kramen till er

 5. God morgon! Jag håller på och kollar lite på showroom, det är mycket nytt som jag inte fattar mig på än haha. Men det skall nog bli bra till slut haha. Jag vet inte än om jag skall byta, det braiga med den andra är att man kan lägga inläggen i kategorier och det kan man inte göra här på metro.

  • ~Kina ~ says:

   Nä det är mycket man inte kan på metro som går på andra ställen. Här kan man oxå lägga i kategorier. Något jag inte gjort då det väl i stort sett bara finns en kategori ”Alex” 😉

 6. attis says:

  En sån vill jag oxå ha. Tänk att få kasta den på gubben en lördagsmorgon vi fem sådär hahahahhahaa.
  Kram på dej

 7. Tråkiga är att man inte kan göra samma typ av design som här på metro. Jag gillar att kunna ha bilder och sådant runt det man skriver. Sedan tycker jag att min nya ser väldigt trist ut. Jag vill ha färg och kunna skriva i färg.

 8. Nu är jag nyfiken, väckte ni mormor?

 9. ansepanse says:

  det är klart att de är kul, särskilt när man måste vara tyst

 10. carola says:

  Haha…inte kunde jag stava heller så tidigt på morgonen….SÄTT stavas det ju….skyller på att jag var nyvaken…snabblunch…nu e jag på väg igen!!

 11. charlotte says:

  haha vad spännande han måste tycka att det är att få ett pkt varje morgon

 12. Maria says:

  Hahahaha jag kommer ihåg när flickorna hade en Furby och Tomas lyckades få igång den mitt i natten när han skulle på toa. Det var ju inte bara att stänga av dom heller så efter en stunds kamp med Furbyn som vägrade vara tyskt så placerade han den på balkongen över natten. Detta var int populärt när Nattis upptäckte det… Måste fråga fast jag nog är helbäng när jag gör det hihihihi men är apan en kalender ???? I så fall gör dom jävligt coola kalendrar nu för tiden.. Antar att så inte är fallet men eftersom det är en superhjälte jul kommer apan att vara med i kalendern ????

  • ~Kina ~ says:

   Haha Furby sålde vi på mitt gamla jobb (Statoil). Hade en stående i kassorna och den störde ju hela arbetet när den började prata rätt ut i luften. Blev många asgarv tills vi stängde in den i en garderob 😉 Alex har en paketkalender där han får ett paket varje dag och i gårdagens va denna superapa.

Kommentera