Award

Denna fina award har jag fått av goa Gun som har bloggen  Hörni. En blogg som ger mig många goda skratt. Hon skriver roligt och med mycket humor men även en del allvar. En läsvärd blogg som jag varmt rekommenderar er att besöka.

Det finns så många bloggar jag skulle vilja ge denna men jag väljer att ge den till dessa tre…

Cherin och Mohammed En blogg jag hittade till genom Egoinas mamma (som oxå borde få denna men hon fick den av Gun och en om dan räcker 😉 ) för bara någon vecka sedan och blev helt fast. Dom blandar humor med allvar. En beroendeframkallande blogg som man bara vill ha mer av.

Ama de casa Har jag säkert skrivit en del om i andra inlägg men hennes blogg är oxå en av dom jag är beroende av. Hon har egentligen inget vettigt att säga… 😉 Besök henne och bedöm själva.

Sist men inte minst ger jag awarden till Stattinskan Hon har inte heller så mycket vettigt att säga men man lämnar alltid hennes blogg med ett flin på läpparna. Är otroligt duktig på att fotografera och bjuder ofta på underbara bilder.

This entry was posted in Awards. Bookmark the permalink.

20 Responses to Award

 1. Niklas C says:

  Svar: Tack =) Ja, visst blev han snyggare med horn och svans 😛

  Kram

 2. Ama de casa says:

  Hahaha! Det är den absolut BÄSTA Awarden jag har fått – någonsin, tror jag! Inget vettigt att säga – jag bara ÄLSKAR det!
  Tack GULLE dig!
  🙂
  Kram och nu tycker jag inte alls att du är så märkvärdig längre och du får vara inloggad varhelst du vill raring!

 3. Ama de casa says:

  Tack – igen!
  Kram på dig!
  Ge en till Alex och mamsen också!

 4. Hebbe says:

  Ja det var så skönt att få se den,efter 5-6 veckors gråskitväder,,Nattar snart nu..Kramen.

 5. Hebbe says:

  Jag hoppas den får stå över nyåret,,Kramen.

 6. Gun says:

  Hahaha! Inget vettigt att säga…:D Det är ju sant, ändå är de så roliga och beroendeframkallande de där två:D
  Cherin och Mohammed är verkligen jättebra!

  Tack för dina fina ord om mig:)

 7. Maria says:

  Hihihihi du är inte rädd att vi överger dig nu då när du ger reklam för andra bloggar =D Nääähhhh kommer aldrig att ske…. Du jag har några smarta yoga övningar åt dig på bloggen du väljer själv vilken metod du vill använda

 8. Cherin says:

  Underbara du, tusen tack! Vad glada vi blir! Postar den på vår blogg så snart vi filurat ut vem vi ska ge den vidare till. Kram!

  Cherin

 9. Em says:

  Grattis till dig! Och jag håller med dig om samtliga av de andra bloggarna! C&M tycker jag också är beroendeframkallande, mycket för att de skriver om ämnen som jag inte hittar på andra bloggar också och de skriver BRA!

 10. ansepanse says:

  Grattis, den är du värd

Kommentera