Svårt att somna

Åh, det är inte lätt att somna när man har pirr i magen och är så förväntansfull inför morgondagen.  Till slut föll ögonen ihop tryggt förvissad om att Tomten kommer komma inatt och hänga paket i hans kalender och förhoppningsvis även äta upp pepparkakorna han lagt på ett fat och ställt på golvet nedanför .

Han är snabb

Pepparkakorna glömde han visst men han kommer nog åter och på fatet finns nog bara smulor imorn.

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

26 Responses to Svårt att somna

 1. Va fin! Jag blev klar för en stund sen här med ;)Jo, jag ville bara säga att jag tog bort mitt inlägg som jag skrev för det blev så tungt (så du inte undrar) jag såg ditt omtänksamma svar. Vi får göra det bästa av allt i morgon och han kommer att ha sina kusiner nära och då blir det lättare. Kram o sov gott

 2. Hebbe says:

  Hej,Grattis,,trodde först att jag kommit fel,,men jag kände ju igen mig,,fattar,,du har flyttat..Hittar tillbaka gör jag tvärsäkert..Haé Kram.

 3. Ama de casa says:

  Men? Vart tog själva kalendern vägen?
  😉
  Kram

 4. MALLUTTAN says:

  Hej jo det gick åt en hel del mossa 😉 så jepps perfekt att ha skogen runt knuten.
  Det går bra för mannen han kämpar på. Allt bra med er?

 5. Sita says:

  God morgon. Vilken lycka att tomten kom inatt. Tänk alla dagar som man längtat som barn efter denna dag. Kramar

 6. Em says:

  Han har det bra den lilla grabben! 😀
  Glöm nu inte att äta upp pepparkakorna eller åker de tillbaks i kakburken? Eller kanske det är jag som har missat något och borde börja tro på tomten igen.. 😀
  God morgon!

 7. Anna says:

  Va måååånga paket, kommer ihåg vilket jagande de var o hitta 24 paket men samtidigt kul. Glöm inte bort pepparkakorna.
  Ha en bra dag! Kram Anna

 8. Marie says:

  Hej! Har hittat hit via Carina, roligt att läsa nya bloggar. Spännande med Alanya, har varit där 4 ggr, senast i augusti. Ha en bra dag/Marie

 9. Carola says:

  Go´morron . Här är man nästan frustrerad över att ha vaknat redan halv fem när man ändå ska vara hemma idag…;)..Stackars Alex som får så svårt att sova varje natt då han har brått att öppna alla paketen…;)) fniss..Man får en liiiten längtan efter en till när man läser om Alex…känns som om det var massor med år sen mina var i den åldern (å det är väl det egentligen)…Kram

 10. Linda says:

  Va fin den blev!! Nyfiken man blir när man ser alla paket!! 😛

 11. ansepanse says:

  han är så härlig den lille Alex, njut av honom, men det gör du förstås
  kram

  • ~Kina~ says:

   Ja det gör jag. 🙂 Lite för mycket enligt honom som när jag varje kväll säger ”jag älskar dig” och några gånger till under dagarna så säger han…Ah men, det säge du hela tiden. Jag VET de!

 12. charlotte says:

  då har han lite att öppna varje dag nu

 13. Anna says:

  Var pepparkakorna goda? 🙂

Kommentera