Artigheten personifierad

Varje förmiddag när brevbäraren kommer och slänger ner posten genom brevinkastet är Alex där med blixtens hastighet. Han gläntar på brevinkastet och ropar Tack.

Idag va det samma procedur

Tack

Inget svar

– Tack

Inget svar

Tack sa jag!!

Alex! Jätte snällt av dig att tacka brevbäraren men det räcker nu.

– Ja men…han sa ju inte vasego…

 

This entry was posted in Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

22 Responses to Artigheten personifierad

 1. charlotte says:

  haha ohyfsad brevbärare
  kram

 2. Carola says:

  haha…mig lurar du inte så lätt inte…förstod att det var nåt sånt här det handlade om..;)..självklart gör jag både det ena o det andra ju..bloglovin kikar jag ju in på flera gånger per dag och få mail e ju bara trevligt…hihi… ska nog försöka byta bloggportal jag med. Är inte riktigt nöjd med blogg.se.. får se hur jag gör…du e en av de första som får veta…//Kramen

  • ~Kina~ says:

   Ja jag har nog hintat lite för en del att det kanske ev kunde ske ett byte. Blogg.se tycker jag oxå verkar bra. Kollade på det med men fastanade sen för wordpress som har så mycket bra funktioner samt lättarbetat. Kram!

 3. Maria says:

  hihihihi du lurade inte mig heller, jag funderar på att följa ditt exempel fast du får vara min försökskanin… om det inte strular för dig så sommer jag nog snart efter SMART VA???

 4. Gun says:

  Hahaha! Oartigt av brevbäraren att inte svara!

 5. Maria says:

  Och brevbäraren tycker jag ni ska ta och skrämma lite hehehehehehe…

 6. ansepanse says:

  stackarn, men du får förklara för Alex att han redan har gått till nästa dörr och inte hörde tacket

  • ~Kina~ says:

   Jo men jag förklarade det så det va ingen fara. Han blev väl lite putt över att brevbäraren inte vet hur man uppför sig och vad att vara artig innebär:D

 7. Sita says:

  Han knaske får svar en vacker dag. Kram

 8. Maria says:

  SV: Jo det är allt synd om honom och nog för att jag är undersköterska men sånna här sår är jag ju inte van vid… som tur är hihihi… Det gjorde nog rejält ont när jag bytte bandaget på honom… men han funderar på att gå och jobba på onsdag ??? tror du på det ?? Nä inte jag heller hihihihi…

 9. Em says:

  Hahaha! Vilken ohyfsad brevbärare!!

 10. Ama de casa says:

  Du får säga åt brevbäraren! Så oartig får man ju inte vara 🙂
  Kram

 11. Elin says:

  haha så du byte blogg, det är bra metro ska inget ha när de inte betlar för sig!;) det är bra att alex läxar upp brevbäraren! men nästa gång får han vara snabbare och öppna dörren för då har inte brevbäraren nått val än att säga varesgod! fniss kram

Kommentera