Noga noga mamma

– Mamma, vi måste bosta mina tändel noga noga ikväll

Ja det gör vi ju alltid

Ja men extla noga ikväll

Ok varför då?

Fö på Alanyum åt jag sånt dä vitt

Sånt där vitt?

Ja sånt som sel ut som bomull

Aha du menar spunnet socket?

Ja sånt

Ja då måste vi borsta extra noga för det är mycket tandtroll i sånt.

Han vet att det är endast i vatten och tankräm det inte finns tandtroll och vill absolut inte ha tandtroll som förstör tänderna. Ändå är det lite småprotester vid tandborstning men han vet att han kommer inte undan. Protesterar han för mycket brukar jag säga att han får välja. Hoppar han tandborstningen blir det ingen saga. Så han får välja, borsta tänderna och höra saga eller strunta i tänderna och vara utan saga. Då är protesterna slut för utan saga vill han inte vara.

This entry was posted in Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera