Parkeringsvakter *suck*

Kan ju nästan tro det…

Vi sticker ner till vår frisör men då är inte han där. Fick till svar att han kommer om en vecka. Jag funderar lite och frågar Alex hur vi ska göra, om han vill låta killen som va där klippa honom eller vänta tills Ahmet kommer tillbaka. Han vill vänta sa han. Jag talar om att vi väntar. Killen som va där svarar då att Ahmet är nog där om 3-4 dar. ???? En vecka sa han ju nyss men jag brydde mig inte om att påpeka det då vi ändå måste ta det en lörd eller sönd iom skolan.

Parkerade bilen i närheten av frisören. Ingen parkeringsvakt i närheten men så kommer det en precis när vi korsat gatan. Jag ger honom 2 lira och talar om att han ska sätta ett kvitto på bilen vilket han lovade göra. Jag står kvar och kollar och han går mot vår bil men går föri. Han vänder sig om och tittar mot mig och jag visar med handen att han ska skriva ett kvitto. Han vinkar typ ok och det ser ut som han börjar skriva. Tänkte gå tillbaka och se så han verkligen satte det på bilen men struntar i det.

Då det inte blev någon klippning sätter vi oss på en restaurang i närheten då Alex ville ha ris och kuru fasulye (typ vita bönor i tomatsås).

När vi ätit klart och kommer till bilen ser jag att det sitter inget kvitto där. Ännu en gång försöker dom stoppa pengarna i egen ficka och sånt gör mig så förbannad. Ser parkeringsvakten längre fram. Hoppar in i bilen och kör fram mot honom och stannar. Talar om att jag fick inget kvitto. Du behöver inget säger han, jag vet att du har betalt. Du din lille skit tänkte jag, du tror inte jag fattar va? Jag sa att jag måste ha ett kvitto så han fick snällt skriva ett.

This entry was posted in Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

Kommentera