Glöm inte

En sista förmaning fick jag av Alex innan vi gick ut för att vänta på bussen.

Mamma, glöm inte att du ska göla den dä goda maten idag

Nä, jag lovar. jag ska göra den idag

Bla

Sen börjar han sjunga för full hals i trapphuset…

If you´re happy and you know it clap your hands *klapp klapp* If you´re happy and you know it….

Å där väckte han resten va huset.

Maten han pratade om va något jag gjorde i måndags. Inget särskilt alls. Kylen började eka tomt på grönsaker (hade några ledsna tomater och grön paprika kvar). 

Dan innan hade vi haft helstekt kyckling så jag tog den kycklingen som va kvar och skar i mindre bitar. La i stekpanna tillsammans med lök och grön paprika. Kryddade med lite salt och peppar och massa curry. Hällde på grädde och mjölk så det blev riktigt såsigt. Serverade med pasta.

Jösses så populärt det blev. Alex vräkte i sig två stora portioner och det hör inte till vanligheterna att han gör på kvällen när han har skola. Då han äter så mycket där är han sällan hungrig på kvällen och får oftast bara i sig lite sen nån youghurt senare.

Va på bazaren igår och laddade med grönsaker. Gjorde Mousaka igår men det passade inte Alex som blev sur som citron för att jag inte gjort det andra så jag lovade att göra det idag igen.

This entry was posted in Recept, Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera