Vilken fjäder i hatten

Jag som är 2 äpplen hög växte just till ett väldigt högt äppelträd Har fått denna fina utmärkelse av En trebarnsmammas vardag

Tack snälla!

För att ni ska förstå helheten i denna fina utmärkelse lägger jag ut hennes inlägg.

Veckans bloggtema är min favoritblogg. Och då får man ju tänka lite som så att om jag i resten av mitt liv bara skulle få läsa en enda blogg, vilken skulle jag välja då? Och det är inget lätt val eftersom jag har många favoritbloggar och eftersom jag har 82 favoritbloggar som jag följer på bloglovin (tur inte alla är lika aktiva för då hade jag fått sluta jobba och bara läsa bloggar ). Men som sagt, om jag nu bara skulle följa en enda blogg i resten av mitt liv, vilken skulle det då vara? Den skall vara rolig, vardagsnära, ärlig, äkta och en gnutta exotisk … det är nog så jag vill ha det. Sedan vill jag att de uppdateras ganska ofta och att den känns personlig.

Det finns många bloggar som passar in på de flesta av dessa kriterium, t.ex. Lillaviola, Livet på en citronodling, Lairama och värsta grymma tjejen. Men som sagt, jag får bara välja en, och då väljer jag…..

 …bloggen Sand mellan tårna, som skrivs av Kina som bor med sin lilla familj i Alanya, Turkiet. Hon skriver om vardagslivet som utlandssvensk, om livet som mamma, hon skriver roligt, kärleksfullt och ärligt. Hon ger mig en glimt av värme och solsken genom sitt bloggande varje dag.

This entry was posted in Awards. Bookmark the permalink.

Kommentera