Genom åren

Här har vi en liten kille 4e nov 2005 ute på promenad med mamma och pappa en lite småkylig men solig novemberdag

 

Året efter, 4e nov 2006 va det varmare och dagen tillbringades på stranden

 

Här har vi den 4e nov 2007. En solig och varm dag som tillbringades i lekparken

 

2008 va det soligt men attans så kyligt denna dag. Men just det, vi va ju i Sverige då.

Vad har då denna dag att bjuda på i år???

Ett gråregnigt Alanya men vad den där vinden är som dom varnat för vet i 17. Det friskade ju i när vi steg upp men nu är det nästan vindstilla. 17,6 grader så kallt är det inte. Sitter här och väntar på blåsten, är väldigt redo för den…

November brukar va fin men hela vädervärlen känns upp och ner. Våren här va ju för bedrövlig med så mycket regn. Det regnade ju tidigt i september i år, något den inte brukar göra. Sen blev det bra svettigt igen med temperaturer en bra bit över 30 i slutet på sept. Brukar inte va så varmt då utan mer behagligt. Där gick vi alla och väntade på svalare och mer behagligt väder. Svalare blev det men det hoppade liksom ner lite för mycket i grader. Jaja, än har vi inte gett upp om några fina soldagar

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

Kommentera